Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen érzés nektek úgy szexelni, hogy a nő hüvelyében van még más is a farkatokon kívül?
Olyant csináltunk, hogy a farkam mellé betoltuk a vibrátort is, de az már fájt, hiszen mégiscsak egy kemény dolog nyomta.
A kitöltésről meg csak annyit hogy szerencsére elég vastag vagyok, így a nők segédezköz nélkül is ezt mondják. 😉
Hát én szoktam csoportos szexben részt venni, több férfi egy nő felállásban.
A punci-popsi az nem olyan nehéz, csak meg kell találni azt a pózt, hogy az alsó tudjon mozogni, a fölső pedig popsihoz férjen, inkább ezt szereti az egyik állandó partnerünk, de csináltunk duplapuncit is.
Mivel én voltam alul, sokmindent nem láttam abból ahogy berakta. Ugyan olyan meleg volt a farka mint a punci és szorosabb lett a helyzet, a farkam egyik oldalát nyomta, miközben nehéz volt bent tartani az enyémet, folyton ki akart csúszni. Gumi volt rajtunk, így pontosabbat nem tudok mondani, majd talán egyszer gumi nélkül is lesz benne részem.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!