Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés fogja el a lányokat/nőket az együttlétnél a behatoláskor?
1. Fájdalom, mert óriási vastag mérete van.
2. Kellemes mozgás, mert addigra adaptálódom és el tudom engedni az izmokat.
3. Kilövellés nem érezhető egyáltalán.
“Kilövellés nem érezhető egyáltalán”?
Volt már benned farok?
Behatolás: Testileg kicsit feszítő, de kellemes, lelkileg olyan ujjongásszerű, várakozó, az egyik legizgatóbb pillanat.
Mozgás: Ha jól csinálja, ritmusosan, nagyon hamar elkezdek váladékozni a gyönyörtől. Olyan, mint egy tánc, csak teljes összeolvadással. Én nem csípem a gumit, nem igaz, hogy a hüvely érzéketlen. A gumi túl sima érzést ad, a pénisz bőrét a hüvelyem körbeveszi, ha méretben passzolunk, akkor teljesen kitölt, érzek minden súrlódást, igyekszem a csiklómat hozzápréselni aktus közben. Imádom, ahogy a ki-be mozgáskor csucsogunk és szétkenődik a váladék a combunkon, hasunkon is. Sajnos jelentősen rontja az élvezetet, ha a férfinek állandóan meg kell állnia, csak a monoton ritmus visz el extázisszerű állapotba.
Ejakuláció: magát a spermát nem érzem, de a lüktetést igen. Nagyon finom lüktetés, nem ez ad plusz gyönyört, hanem a partner sóhaja, ahogy kiszakad belőle minden.
5 válaszadó fantasztikus ott a kéz!!
Szinte éreztem is bár már elég régen volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!