Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első anális szex?
Figyelt kérdés
Osszátok meg velem a tapasztalataitokat, kérlek.
27/N
2020. jún. 9. 07:50
1/9 anonim válasza:
Nekem viszonylag jo volt az elso. Sokaig ujjaztak a fenekem sok sikositoval es amikor berakta mar ki volt tagulva. Nem mondom h nem fajt de elveztem
2/9 anonim válasza:
Attól is függ hogy kivel, hogyan és milyen körülmények között történik. A lényeg a fokozatosság. És a sok síkosító. A legjobb akkor, ha már egyébként iszonyatosan fel vagy húzva.
3/9 anonim válasza:
Nekem is jo volt. Hosszu elojatek volt majd hagyomanyos szex jott es orgazmusom utan attette popsiba fokozatosan majd miutan latta hogy nem faj ugyanugy lokte mintha punciba lenne.
4/9 anonim válasza:
Nem volt közelsem olyan vészes amire számítottam , de persze ehez normális partner is kelett
5/9 anonim válasza:
Az pont attól függ, hogy hogyan csináljátok. Az első is lehet jó és a századik is rossz.
6/9 anonim válasza:
Normális, figyelmes partnerrel aki tisztában van a játékszabályokkal (különösen: síkosítás, fokozatosság) jó, mással meg nem jó - s nem csak elsőre, de sokadikra sem jó egy barmot kifogni.
7/9 anonim válasza:
Én nagyon élveztem. Alapból én kértem hogy próbáljuk ki és nagyon figyelmes volt. Szex közben ujjazta is a fenekem, így kutágultam eléggé és utána síkosítóval lassan csinálta.
Az újdonság varázsa miatt is gondolom, de ez volt életem egyik legjobb szex élménye.
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jó volt, de ésszel csináltuk. Sok izgatás, síkosító, gumiban, lassan. Aztán fokoztuk egyre jobban.
9/9 anonim válasza:
Én magamnak csináltamnelső alkalommal. Sok síkosítóval sokáig ujjaztam magam. Jo volt mikor pasival csinaltam elsőnek, akkor mar túl voltam 10-15 maganyos popsikenyeztetesen. Szinte siman ment. Nagyon élveztem. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!