Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti eltudtok élvezni anális behatolástól?
Figyelt kérdés
Ki hogy szokta kitágítani?Esetleg gumi nélkül lehet csinálni?2020. jún. 8. 07:52
1/10 anonim válasza:
Csak ha közben izgatom a csiklóm.
2/10 anonim válasza:
En izgatom kozben a csiklom akkor sikerul elelveznem.
Ujjal es dildovsl tagit a baratom. Gumit mindig hasznalunk mert a beontes szamomra maceras.
3/10 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de sokan mondják h úgy is lehet.
4/10 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig nagyon szeretném. De erről úgy tűnik le kell mondanom.
5/10 anonim válasza:
Igen, én. Teljesen más érzés, mint a csikló vagy a hüvelyi orgazmus. Nem jobb, vagy rosszabb, csak más. Nem a f@rka van bennem olyankor, hanem egy ujja.
6/10 anonim válasza:
Én igen és ami érdekes hogy hüvelyi behatolástól nem tudok elélvezni, csak ha a csiklóm is izgatva van, míg análisan csak a behatolástól is el tudok élvezni.
7/10 anonim válasza:
Ha közben izgatom magam igen de csak popsitól nem
8/10 anonim válasza:
El tudok a popsi sextől is élvezni. Szeretem. Tágítani már nem kell. Ki szoktam mosni előtte így nem kell gumi.
10/10 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Még akkor sem, ha közben izgatom a csiklómat. (Máskor a csikló izgatás tuti orgazmus.)
Összesen kétszer csináltam, mindkettő hatalmas csalódás volt. (Én vetettem fel mindkét alkalommal.) Amíg ujjal simogatnak kívülről, addig kívánom, de a behatolás egész más érzés mint amilyennek képzelem, és egyáltalán nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!