Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy pénisszel rendelkező férfiak! Milyen érzés, hogy a nők imádják a farkatokat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó, de kicsit részletesebben, ha le tudnátok írni. Nekem sajnos kicsi, így sose fogom átélni azt az érzést, amikor a nő meglátja és csillogó szemekkel elmoslyodik az örömtől és már a látványtól elkezd nedvesedni.2022. febr. 3. 23:30
1/64 anonim válasza:
Nem látják.
Ruhában nem látszik, homlokomra sincs írva és szatír sem vagyok, hogy a parkban mutogassam.
2/64 anonim válasza:
Elég jó persze. Barátnőm pl rendszeresen mondja kéjes mosollyal hogy "olyan jó nagy vagy" mikor berakom. Meg általában meglepődnek első látásra a lányok. De azért annyira nem esnek hasra tőle hogy egyből nedvesednek:D
4/64 anonim válasza:
Általában első "találkozás" alkalmával dicsérik hogy "szép nagy" aztán napirendre térnek felette...
Annyira nem nagy hogy nekik kellemetlen legyen így minek szövegeljenek róla..?
5/64 anonim válasza:
Ez hülyeség! Nem érdekli annyira őket. Kb annyira érdekli őket a farok mérete, mint téged az ő puncimélységük. Esetleg megjegyzik szex után, hogy jó nagy. De ennyi. Ugranaak más témára, többet nem hozzák szóba. Ha lenne 30hosszú,10átmérő biztos sokszor mondanák. De inkább csak behatolásnál, mert fájdalmas.
6/64 anonim válasza:
Hát én azt hittem hogy átlagos a farkam, aztán az egyik barátnőm felvilágosított hogy nem átlagos. Ugye én azt hittem, hogy ez a neten keringő 17-18cm az àtlag. Furcsa volt, hogy ennyire "f@sz" transzban voltak, állandóan szopni akartak de azt hogy nekem nagy van semelyik sem mondta.
7/64 Noren1989 válasza:
Ohh, alig bírom őket levakarni...aztàn felébredek àlmomból.
9/64 anonim válasza:
Amikor megláttam először a párom farkát, annyit mondtam, hogy "húúú ez be fog férni?". Azt válaszolta bízzak benne és lazuljak el, akkor igen. Tényleg így lett. Azóta nem hoztam fel a témát. Megszoktam, hogy ekkora neki.
10/64 anonim válasza:
Egy idő után rájönnek, hogy hazudnak nekik.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!