Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy pénisszel rendelkező férfiak! Milyen érzés, hogy a nők imádják a farkatokat?
#21 Kérdező! Te nagyon bebeszélted magadnak, hogy csak ez a méret a jó a nőknek, mert akinek kisebb van az már inkább ne is ismerkedjen. Vagy neked más kissebbségi problémád is van, és csak erre fogod.
Nem minden nő egyforma, és ahogy a 15ös hozzászólásomban elmondtam, pont a méretem miatt veszitettem el egy nőt, pedig nem kis szüzike tini volt, hanem egy 3 gyerekes 46 éves nő. Az enyém meg 16 centi, és 5,5-ös átmérő. Fájt neki, és lehet még műteni is kellene, pedig ritkán voltunk együtt a 2 év alatt. De te csak ragadj le ennél a bebeszélt méretmániádnál, de én egy kisebbel is elégedett lettem volna a jelen esetben, mert a nagy mérettel nagyon benne van a pakliban, hogy elveszíted azt a nőt aki fontos neked.
Csak sejtem, hogy az enyém nagy, soha nem centivel a kezemben szaladgáltam, fogalmam sincs hogy pontosan mekkora. Egy dolog biztos, a nők zömének tetszik a nagy de nem szexelnének a tulajdonosával, ( mint ahogyan velem sem ,) mert fájdalmat okozna nekik.
Nem biztos, hogy olyan nagy áldás ez :)
25:
Ja, vagy ha fáj nekik. Önzőek. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!