Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nőknek nehezebb/nem lehet betenni a teljes péniszt, ha az átlagos méretű? Tehát Ők jobban élvezik a nagyobb méretet?
Meglepődtem a válaszokon!
Aki nem volt még kövér nővel, az ne minősítse őket.Az sem, akinek nem az ilyen testű nő az esete.
Az se válaszoljon, aki nem értette a kérdést.
Nekem több ilyen nőm volt,annyi igaz, hogy nehezebb megtartani a combjait ,egy idő után fárasztó is, de ,ha valaki nem találja meg a számára megfelelő pózt, az nem a nő hibája.
Téved aki azt hiszi, hogy a kövér nő nemi szerve, mérete nagyobb, mint egy átlagos nőé,mert nem, sőt!tapasztalatom szerint vagy ugyanakkora,vagy sokkal kisebb,szűkebb.
Van egy mondás, és szerintem találó, szuper ! érdemes megjegyezni.
"Az első osztály, mindig párnázott"
csomó kérdező is leszólja a kommentelőket.. pedig tudatában van annak hogy simán beszólhatnak neki. jelentget meg minden..
Inkább jól fontolja meg mindenki 10 éves meg az 50 éves is hogy biztosan közszemlére teszi a kérdését.. és fogadja el hogy bizony jöhet hideg/meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!