Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nőknek nehezebb/nem lehet betenni a teljes péniszt, ha az átlagos méretű? Tehát Ők jobban élvezik a nagyobb méretet?
#2.
Igen pont erről szól a kérdés… Ha mondjuk egy átlagos magasságú nőről van szó, aki 125 kg. és eleve, amikor vékonyabb volt akkor is leginkább a fenekére hízott (most meg már ekkora súllyal mindenhova hízik, de így is a feneke az ami extrém nagy), akkor oda, a vaginába egy átlagos 14-15 cm hosszú pénisszel hogy lehet egyáltalán behatolni?
Hány cm lehet amit elvesz zsírszövet?
Valamilyen nagyon speciális pózok kellenek?
Elmélet van ám bőven, csak a baj veletek van. Azért nem fértek hozzá, mert undorodtok a testétől és nem akartok igazán benne lenni...
Ha valaki szeret egy ilyen testet, akkor ugyanúgy tövig tudja tenni, mert nem okoz gondot, hogy megkeresse, hogy a legjobb...
Gusztustalan, hogy pocskondiáztok valamit, amihez semmi közötök nincs. Hál'istennek, hogy az ilyenek megmaradnak a gebéknek... XD
Én egyszer majdnem dugtam egy dagadtabb csajjal a kocsiban,de a helyszűke és a kövérség együtt azt eredményezte, hogy betenni sem sikerült 😄
Így csak szopott és kiverte én meg közben ujjaztam.
Én speciel nagyon szeretem a túlsúlyos nőket is, ha az arcuk tetszik…
Mindenkinek meg van a maga ízlése, amihez joga van, meg a véleményét is kifejteni, de azért szerintem sem kéne pocskondiázni a kövér nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!