Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti milyen melltartót szerettek hordani? Pántosat, pántnélkülit, elöl, vagy hátulkapcsosat? Csak a kényelem számít, vagy fontos, hogy nagyobbnak, formásabbnak is tűnjön? Mennyit engedtek láttatni belőle?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 08:19
11/20 anonim válasza:
#10: de mit is lehetne arra válaszolni, amikor a delikvens mondjuk elküldi, hogy "nekem is van ám valamim, ami nagy", és természetesen ott egy link a képhez? :D
12/20 anonim válasza:
#11: nem válaszolni, és nem megnyitni!
13/20 anonim válasza:
Csak a kényelem számít. Merevítő mentes, minimális szivacs, de legyen. Háromszög fazon vagy ahhoz hadonló. Pl sloggi zero feel
14/20 anonim válasza:
Semmilyet.Ha nagyon muszáj van egy fehér pantos szivacsot,egy fekete vékony tüll anyagú himzett,az tényleg csak anyag és pánt,es van egy bordó merevitős,pantos tüll.Az utoso kettőt csak szexhez veszem fel inkább.
15/20 anonim válasza:
Én B és C méret között vagyok. Néha azt gondolom, lehetne picit kisebb vagy nagyobb, mert akkor könnyebben találnék megfelelő melltartót. Ha sikerül jó méretet találnom már fel siker, de inkább pici szivacs legyen, és pántos. Nyáron szívesen lemondanék róla, de eléggé hangsúlyosak a bimbóim, és mindenki csak bámulna, de itthon azonnal megszabadulok tőle.
16/20 anonim válasza:
Pántosat szeretem, mivel nagyobb mellem van inkább a kényelemre figyelek, nem szoktam mutogatni. 22N
18/20 anonim válasza:
Gyűlölöm a melltartót, sose hordok, max. csábításból arra a néhány percre :-)
Szerencsére pont kényelmes a méret anélkül is, nem is lóg.
80/B
19/20 anonim válasza:
Legszivesebben nem viselnek, de mivel meg vannak ereszkedve igy amelyik kenyelmes. Pusap az nem kell, eleg nagyok igy is... Korotokat is
20/20 anonim válasza:
Ja, a korom 40.
11:17 voltam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!