Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni szexchetelők, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni szexchetelők, nem zavaró, hogy újra és újra ugyanazokba botlotok?

Figyelt kérdés

Szoktatok ugyanazzal többször belemenni? Vagy akivel abba marad azzal azért mert nem volt jó így többször nem is kezdtek bele vele? Szoktatok újakkal találkozni?

Hogy mennek ezek a dolgok?

2022. okt. 5. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
#10 rossz hírem van 99%-ban pasik akarnak szexchatelni, ebből 15% magát nőnek kiadó meleg, vagy troll 😂 Szóval nagyobb eséllyel lesz a vonal végén egy másik pasi.
2022. okt. 5. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
ez tényleg igy van..van itt 6-8 név...kamu csajok szerint..barmit kérdezel mindig ugyanazok valaszolnak ha valaki egyatalan valaszol..az tuti,hogy nem nök..de lehet,hogy fizetett adminok ,hogy az oldal ne legyen halott..kamu az egesz oldal
2022. okt. 5. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem szexchatelek, de most kíváncsiságból megnéztem, hány főt tiltottam le eddig, ez 73.
2022. okt. 5. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már párszor csináltam itt.

Általában opció volt:

1: Hamar elhalt a beszélgetés mert a lány csak várta, hogy én írjak.

2: Most is beszélünk,de mert elment más irányba a beszélgetés és a szexcset másodlagossá vált

Voltak átfedések, de ez a két kimenetel, a leggyakoribb.

32F

2022. okt. 5. 18:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De, zavaró. Mert még ha olyanokba botlanék ismétlődően akikkel azelőtt jó volt...de én már inkább fel is adtam...Ritkán néha reményteljes új név, de aztán azok is ezért vagy azért hamar csalódásba mennek át...
2022. okt. 5. 20:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem sokan válaszoltak arra amit igazából kérdeztem. Nem az volt a kérdés, hogy ki szokott. 11: te sem értetted mit írtam a 10-ben.
2022. okt. 6. 10:00
 17/18 anonim ***** válasza:
De igen, eléggé zavaró. 1-1 válaszom során általában mindig ugyanazok írnak rám.
2022. okt. 21. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexchatelek boldoggal-boldogtalannal, így nem érint ez a probléma.

N

2022. okt. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!