Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni szexchetelők, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni szexchetelők, nem zavaró, hogy újra és újra ugyanazokba botlotok?

Figyelt kérdés

Szoktatok ugyanazzal többször belemenni? Vagy akivel abba marad azzal azért mert nem volt jó így többször nem is kezdtek bele vele? Szoktatok újakkal találkozni?

Hogy mennek ezek a dolgok?

2022. okt. 5. 15:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Elvileg a szexchatre hívő kérdéseket törlik, szóval ez nem igazán kivitelezhető.
2022. okt. 5. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

nem kell hozzá olyan kérdés, máshogy kezdődött a beszélgetés

2022. okt. 5. 15:43
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Most számoltam meg, 62 tag van letiltva nálam. Untam már, hogy mindegyik válaszomra ugyanazok a tagok küldik a f_szos képeket vagy ajánlatokat . Volt akivel szexchateltem, de vagy elkezdett erőszakos lenni, vagy pedig valamivel megbántott és inkább tiltottam hogy véletlen se beszélgessünk. Különös, az utóbbi hetekben már alig jön üzenetem, valószínű most is ugyanazok írnának rám. 25n
2022. okt. 5. 15:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem szexchatelek.

Beszélgetek, aztán, ha úgy alakul, akkor élőben lesz szex.

Amúgy is az az igazi!

34/F

2022. okt. 5. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexchatelek. De beszélgetni szoktam. Ahogy a hármas is mondja, letiltom, akivel kimerült a dolog, szimpátiától függetlenül, mert nem akarok újra belekezdeni, plusz gáz, hogy igazán nem is emlékszem miről volt szó, csak a nevére mondjuk...

N

2022. okt. 5. 15:53
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Többnyire ugyan azok próbálkoznak újabb és újabb nevek alatt.

Tapasztalat ugyan az mint 3.-nak.

2022. okt. 5. 15:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá példa, hogy csináltam. Akivel jó volt azzal többször is. De nagyjából ugyanazt tapasztalom, mint az előttem szólók. Annyit még hozzátennék, hogy nem árt előtte egy kicsit megismerni a másikat, hogy tudjuk hol a határ.
2022. okt. 5. 16:07
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Óvodó az egész…
2022. okt. 5. 16:12
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
*a
2022. okt. 5. 16:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Csak lányok szexchatelnek? :) Mindkét oldal válaszára kíváncsi vagyok.
2022. okt. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!