Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan terhes nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan terhes nő akinek nem teljesen kiegyensulyozott az élete? Milyen erzés amikor megnéznek igy a pasik?abszolult zavaro vagy jólesik neha?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a legtöbb terhes nő meg vadul szerelmes,de vannak persze kivetelek is nyilván..aki szakit terhesseg közben vagy egyszerüen a férje nem ugy foglalkozik vele ahogy elvárná.Szóval nem kell kikadni annak aki nem érintett..Ha egyatalán van itt terhes csaj aki nem kamu

eszedbe jutott már,hogy milyen jo lenne neha ha egy pasi titokban kényeztetne?

2022. szept. 22. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
A terhes nők zöme max egy darabig tombol, utána hallani sem akar szexről. Te meg nagyon álmodozól, ha azt hiszed erre az apróhirdetésre majd ír egy terhes nő, hogy dugd meg. 😃
2022. szept. 22. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan nem én vagyok a megszólított réteg, mert bár történetesen pont terhes vagyok, az életünk kiegyensúlyozott, viszont. Nemi vágyról egy idő után nem igazán tudok beszélni :D Szóval ha nem is lenne mellettem a férjem, akkor sem hiszem, hogy kifejezetten arra vágynék, hogy valami idegen pasi kényeztessen, mert egyrészt a férjemmel is csoda, ha néha összejön valami (eleinte azért, mert folyton hánytam, utána azért, mert a libidóm nulla volt, most meg azért, mert nagy a pocakom és egyszerűen kényelmetlen, zavar, nem jó így sehogy sem a dolog), másrészt meg kisebb gondom is nagyobb lenne pasi nélkül a szexhiánynál ebben a szituációban. Szerintem azon sokkal többet aggódnék, hogy a babával utána hogy lesz, mint lesz, minthogy most átmenetileg egy kis ideig nincs szex az életemben. Az amúgy sem prioritás ilyenkor valahogy. Legalábbis nekem, nyilván más terhes nők meg vannak buggyanva a szexért ilyenkor, nekik lehet, hogy a párjuk nélkül ez felmerülhet mint gondolat, de szerintem ott is azért fontosabb lenne a gyerek egészsége, a mindennapi/jövőbeli életük eltervezése és elrendezése, mint titokban kényeztető pasikat keresni.
2022. szept. 22. 20:39
 3/9 A kérdező kommentje:
nem akarom megdugni..amugyse van olyan..csak erdekelt..es koszonom az ertelmes hozzaszolast a 2 nek
2022. szept. 22. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha van ilyen kismama, engem is nagyon erdekel :P
2022. szept. 26. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem veszélyeztetett terhes volt, de annyira kívánta állandóan a szexet, hogy szinte sokkal többet szexeltünk, mint előtte. Sokszor volt lelkiismeretfurdalásom, annak ellenére hogy nagyon óvatosak voltunk!
2022. szept. 26. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2 / - Én is nagyon értelmes és őszinte válasznak tartom a hozzászólásodat .

Az én párom is amióta szült , az óta pl : jó ha évente 3-4 alkalommal lefekszik velem , egyszerűen az óta nem kíván engem .

Pedig előtte volt mikor még ő kezdeményezte is a szexet , de szülés után 180 fokot változott sajnos .

2022. dec. 27. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Első nejem két terhesség előtt, alatt és után is kívánta a szexet. Sajnos, miután visszament dolgozni, mással is. :-(

Második nejem két terhesség előtt és alatt valami szuper képességnek érezhette a szexet, annyira vágyott rá, ill, rám. ;) Viszont, a második szülés után, mintha elvágták volna. Eleinte csak csökkent az igénye, majd teljesen frigid lett. Idővel már semmilyen intimitás, testi érintkezés nem érdekelte. (nem csak velem mással sem) Akkoriban igen sokat olvastam és beszélgettem erről a témáról. Kiderült, nagyon, de nagyon sok nő mond le a szexualitásról, miután, kvázi megkapta a természettől, ill. párjától/párjaitól a gyermekeket. Ami érdekes, férfiak között is elég sok mond le az intimitásról, miután megállapodott. (elkényelmesedik) Számtalan olyan pár él a földön, ahol egyik vagy másik fél önkéntes cölibátusba vonul. Mindez nagyon sok problémát okoz, a szakembereknek pedig remek pénzforrást, megélhetést biztosít. (ahogy a prostituáltaknak, selyemfiúknak is)

A témához még annyit, engem férfiként szintén vonz, izgat a terhes nők látványa. Amikor első nejemmel fiatal pár voltunk, egyik barátnője, akit otthagyott külföldi udvarlója terhesen, annyira bevolt indulva, hogy rábeszélt minket a hármas szexre, ami igen rendszeres, és élvezetes esemény lett. (heti 1-3 alkalom) Feleségem ebben az időben esett teherbe első csemeténkkel.

2023. jan. 5. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Tudjátok, melyik híresség rajong a terhes nőkért? (talán a fétise)

Alec Baldwin

Második feleségét 2012-ben vette el, azóta 7, azaz hét gyerekük született. Tulajdonképp, majdnem "folyamatosan" terhes azóta a neje. 🤔😉🤰

Alec Baldwin 64 éves, neje 38, amikor összeházasodtak 54 - 28 évesek voltak.

2023. jan. 5. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére csak pár hétig voltak hányingerek, elég jól viselem a terhességet, és igen, kifejezetten kívánós vagyok, olyan dolgokra is, amiket előtte nem annyira vállaltam be :P

De tudom nem mindenkinél ilyen, van olyan barátnőm akinek kb az utolsó dolog a szex amire vágyik...

2023. jan. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!