Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 1 hete késik tegnap reggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete késik tegnap reggel teszteltem 1 negatívat valami walentin teszttel,lehetséges hogy terhes vagyok?Ha nem akkor ebbe a hónapban még megjöhet?Tegnap fájdogált a hasam meg ma is de még mindig semmi

Figyelt kérdés
Már kiraktam ezt a kérdést tegnap de itt hátha több választ kapok,nagyon izgulok:((
2022. aug. 18. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az utolsó menstruációd?

Pontos szokott lenni ?

Mikor volt peteérésed

Milyen sűrűn voltál együtt a pároddal/partnereddel .

Van-e bármilyen e.ü. problémád akar hormonális?

Van-e gyulladás a szervezetedben?

Hány éves vagy ? ( Pubertás korban előfordul hogy nem áll be a ciklus )

Hogyan védekezel ?

2022. aug. 18. 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:

32 napja volt utolso mensim,peteeresem nem tudom igy mikor volt mivel en nem erzem

Napi szinten elek szexualis eletet

Nem tudok rola hogy lenne

18 vagyok

Es huvelytablettával védekezünk+kiveszi mielőtt elmenni

Azt olvastam igy biztonságos

2022. aug. 18. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

100%-os védelmet nem nyújt a tabletta plusz védekezés

Az óvszer nem csak a terhességtől véd hanem fertőzések és nemibetegségektől is . Egy komolyabb fertőzés is okozhat késést .

100% védelem egyenlőre az ha nem szexelsz.

Hány naposak a ciklusaid ?

Azaz átlagosan hány nap tellik el két ciklus között?

22-28max 35 napos ciklus teljesen normális

Ha 35 napnál hosszabb a ciklus illetve többször van hosszabb ciklus érdemes elmenni Nőgyógyászhoz.

Mert PCOS illetve IR gyanús

Kell egy teljes hormonsor vizsgálat TSH FSH Cukorterheléses vérvétel stb

2022. aug. 18. 13:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Jo azert nem kell eltemetni,most kesett eloszor ennyit eddig 1-2 napot kesett max és az ovszer se nyujt megfelelo vedelmet es ugy nekem kb elvezhetetlen az egesz tehat nem sok ertelme van ugy dugni mert mindket felnek szar
2022. aug. 18. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok dolog okozhat késést. Stressz, egészségtelen életmód, helytelen étkezés, mozgásszegény életmód, drasztikus diéta, hirtelen fogyás, elhízás, alacsony testsúly, gyógyszer, front, telihold, betegség (na itt vagy 30 félét fel tudnék még sorolni. A legjobb ennek kiszűrésére nőgyógyászati vizsgálat, hormonális vérkép és teljes vérkép elsőkörben). Ha a ciklusaid 35 napnál hosszabbak, rendszertelenek, túl erős a vérzésed vagy túl hosszan tart, akkor ajánlott szakemberhez fordulni (nőgyógyász endokrinológus ilyenkor a tökéletes, nem a sima nőgyógyász). Ha egy ciklusod néha kimarad most, de amúgy normálisan jön meg neked utána is, akkor nem kell aggódnod. Ennyi belefér. Nekem a szervezetem például túlérzékeny. Ha 1 tk-nál több sót fogyasztom naponta, sok állati eredetű ételt eszem, nem a megszokott termelőtől vásárolok (vegyszer és hormonmentes), hanem boltban, akkor hasonlóan járok. Emellett a takarítószerek is hasonló gondot okoznak nálam. Gyógynövényekkel amúgy lehet hatni a ciklusodra. Emellett az egészséges életmód sokat segít.
2022. aug. 18. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Előbb nézz utánna mielött butaságot írsz

Az hogy PCOS vagy IR gyanú azzal még nem temet el senki

De mindenféleképpen nem ártana egy teljes hormonsor nézetni és kivizsgálni

2022. aug. 18. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:
1x kesik,nem azt kerdeztem hogy mi bajom lehet hanem lehetek e terhes negativ teszttel,nem hinnem hogy barmi ilyesmi bajom lenne,eleg stresszes volt ez a honapom lehet attol is sot kb barmitol
2022. aug. 18. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Jó ha meg ennyire tudod akkor ne a gyakorin picsogj .

Dugni nagylány vagy de orvoshoz elmenni meg utánna nézni a dolgoknak luxus .

Az ember csak segíteni akar .

2022. aug. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!