Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem élveztem bele de félek,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élveztem bele de félek,hogy terhes,egy kis segítség valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Éjjel iszogattam egy barátommal és lerészegedtünk.Az az ötlete támadt,hogy próbáljuk ki ketten.És én az idióta fejemmel belementem a dologba.Betettem neki de nagyon rövid ideig (5-10mp)mivel a lány szűz és kényelmetlen volt neki így abbahagytam.Nagyon félek,hogy az előváladéktól (mindezek előtt volt orál)terhes lett és tehetetlen vagyok.Beszéltem vele és nem zavarja ez az egész és hiába kérdeztem tőle mikor menstruált utoljára azért se válaszolt csak annyit,hogy nem emlékszik ennyire nem érdekli,hogy én szarrá stresszelem magam emiatt.Még most ütöm meg a felnőtt kort nem akarok már gyerekes apa lenni.Terhességi tesztet is felajánlottam,hogy veszek de elutasította.

2022. aug. 4. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Elővaladektol is teherbe lehet esni, bár kicsi az esély, de van! Legközelebb okosabb legyél és ha ennyire félsz húzz gumit, hidd el, ennyit meger a nyugalmad Kistöki!
2022. aug. 4. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugodhatsz, nem terhes.
2022. aug. 4. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Ezért nem való fiataloknak a tudatmódosító és a szex sem 🤷‍♂️

Ha nagyon rosszindulatú akarnék lenni akkor mondanám hogy szurkolok hogy terhes legyen, de csak egy ártatlan gyerekkel b*sznék ki, aki nem tehet arról hogy értelmileg kissé visszamaradottak a szülei

2022. aug. 4. 20:47
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Mi a fenének parázol? Teljesen felesleges. Nagy eséllyel nincs semmi, ha csak összemaszatoltad, ha jól értem be sem tetted rendesen. Sperma meg nem hegymászó, nem fog felmászni a méhbe.
2022. aug. 4. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy húzásra is beraktad akkor nem lehet kizárni. Az esély kicsi (1:6-800) de nem kizárható. Inkább vond le a tanulságot, mindig legyen nálad gumi :)
2022. aug. 4. 22:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Jó nem akartam elmondani de meleg vagyok.És nem csak,hogy ettől félek de traumaként vettem fel az egészet.Kihasználta az esélyét.Tényleg nem akartam de belementem.És légyszives a szüleimhez ehez semmi köze.Meg az,hogy ő ezt nem veszi nagy dobra én meg rettegek
2022. aug. 4. 22:30
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon undorodok most magamtól és tőle is.Nem tudom mit csináljak.
2022. aug. 4. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#6 ha megdugtál egy nőt és felállt akkor nem meleg vagy hanem biszex

#7 tanulni tudsz az esetből és reménykedni nem bruttósítottad a csajt és hogy nem lesz terhes (valószínűleg másokkal is ugyanígy gumi nélkül dug, de ha bekapja a legyet akkor megpróbálja első körben rádverni mert téged gondol a legnagyobb baleknak az összes közül 😅

2022. aug. 4. 22:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy meleg vagyok nem mennék bele egy kapcsolatba soha nővel.És ez a lány tomboy szóval fiús és fiúsan öltözik is meg sötét volt.
2022. aug. 4. 22:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy így legalább kipróbálom milyen egy lánnyal és,hogy tetszik e.Hát nem tetszett.
2022. aug. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!