Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Ha egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Ha egy férfinak a legtöbb foga beültetett fog implantátum az szexuálisan taszító? Mondjuk csókolózásnál…

Figyelt kérdés

A lehető legjobb minőségű implantátumokra gondoljatok… Illetve azt még megjegyzem, hogy ezt rendesen megcsinálni 10 millió forint felett van, de lehet akár nagyságrendekkel is több.

Ne arra gondoljatok, hogy azért van neki ilyen mert igénytelen és minden foga ki rohadt. Van kismillió módja, hogy valaki önhibáján kívül elveszítse a fogait, vagy lehet az a fog eredetileg is olyan, ami rendellenes és ezért el kell távolítani egy részét vagy egészét. Vagy fogcsira hiány esetén akár olyan is lehet, hogy valakinek nincsenek maradandó fogai…

A kérdést azért teszem fel, mert szerintem a legjobb fogorvosok munkái is olyanok, hogy azért fel lehet ismerni hogy “kamu” fog, ha jobban megnézzük.

2022. okt. 4. 17:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#20: Van implantátumod? Mert nekem van, pár hónapja csinálták. Semmivel nem fáj jobban, mint egy átlag fogorvosi kezelés, mert érzéstelenítő mellett dolgozik a doki. Ami problémás az az, hogy a beültetett implantra vigyázni kell kb egy hétig- ilyenkor csak egy csap, még fog nélkül. Úgy kell bánnni vele, ahogyan egy friss foghúzással bánnál: óvatosan rágni a másik oldalon, pépeset /puhát enni, nem tejeset. Egy hétig éltem virslin, húslevesen, főtt krumplin, főtt tojáson, párolt zöldségen, mert mindkét oldalon volt egy-egy friss inplantom- egyszerre csináltuk a kettőt, tehát nekem nem volt 'másik oldal'. De egy percig sem fájt. A drágaság meg pénztárca kérdése.
2022. okt. 5. 08:01
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudod megállapítani hogy valakinek van e implantátum a szájában. A fogtechnikuson múlik milyen koronát készít. Természetes vagy csúnya.

Ha sok implantátum kell az azt jelenti hogy elhanyagolta a fogait évekig....

Egy fogászatban dolgozó

2022. okt. 5. 08:18
 23/29 anonim ***** válasza:
Én voltam a 20 válaszoló. Igen kettő implantátumom van. Nagy fájdalommal járt.
2022. okt. 5. 08:59
 24/29 anonim ***** válasza:

#23:Hát, gondolom, akkor ez lehet egyéni érzékenység, orvos, mázli kérdése. Nekem is kettő van (2*1), most csinálták a nyáron, nem fájt. (21 voltam.)

Szerencsére a kérdezőt 'szexisség' szempontból foglalkoztatja a kérdés elsősorban, és nem fájdalom szempontból. ( nekem az intimgyanta jobban fáj, mint az implant, gyantáztatni mégis járok 6 hetente:))

2022. okt. 5. 09:08
 25/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 20 és 23 válaszoló. Egy barátnőmnek felső teljes fogsorra készítettek implantátumot. A kezelés ideje alatt erősen kezdett hullani a haja. Határozottan állította, hogy valószínű a kezelésre reagál a szervezete, nagyon elkeseredett. Nem kopaszodott meg, gyönyörű megint a haja. A fogsora is nagyon szép. Az én kettő implantátumom is szép.
2022. okt. 5. 09:14
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha sok implantátum kell az azt jelenti hogy elhanyagolta a fogait évekig....

Egy fogászatban dolgozó “

Ha valóban fogászatban dolgozol, akkor tudnod kéne, hogy ez nincs így…

De egyébként ha valakinek valóban azért van szüksége ilyesmire mert elhanyagolta magát évekig, szerintem azzal sincs probléma ha ezen pont hogy változtatni szeretne… Mint fogászati dolgozónak, neked kéne az utolsónak lenni, aki emiatt ítélkezik, neked ebből van a bevételed és amúgy sokan azért nem mernek elmenni fogorvoshoz évekig mert félnek, hogy ítélkeznek majd felettük… Ezért be kéne fejezni ezt a viselkedést.

Egyszer láttam egy fogorvost a tévében aki gyalázta a betegeit és azt mondta, hogy nem tudja elképzelni hogy hogy lehet olyan ember aki így csókolózik velük… Nem szoktam senkinek rosszat kívánni, de az ilyennek nagyon ajánlanám hogy húzzon el valami mást dolgozni.

2022. okt. 5. 17:00
 27/29 anonim ***** válasza:

22 es vagyok

Nem ítélkezem, csak tényeket közlök, és egyértelmű hogy menjen el fogorvoshoz.

Csak annyit mondtam hogy nem lehet megállapítani hogy valakinek van e implantátuma, tehát szexuálisan hogy lehetne taszító?

És nem jár nagy fájdalommal,ha azzal járt akkor rossz orvoshoz kerültél...

2022. okt. 6. 06:06
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek fogcsíra hiánya van, az pl. nem hanyagolt a el évekig a szájhigiéniáját, hanem ilyen “adottságokkal” született.

Ha valakit baleset ért és kitörtek a fogai, az sem hanyagolt a el magát…

De még sorolhatnék eseteket, ahol fogpótlásra van szükség.

2022. okt. 6. 08:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem, az lenne taszító ha rohadna a foga
2022. okt. 6. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!