Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak, van itt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, van itt olyan akinek valamilyen módosításon esett át a pénisze, vagy érdekelt a testmódosítás ezen szegmensében?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elég regóta érdekelnek ezek a dolgok és kívancsi lennék egy olyan ember tapasztalataira, akinek ilyesmiben volt már része, vagyis inkább férfi részről milyen, minden érdekelne, lehet piercing tetoválás, implatátum, bevágás, meatotomy, ballstretching, vagy csak simán cbt "játékok", tényleg minden ilyesmi érdekel.

19L

2021. szept. 13. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

19L?

nem, csak egy bzi aki erre akarja kiverni...

2021. szept. 13. 18:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze mert csak a bzikat érdekelheti a testmodosítás... de amúgy meg még jó, hogy heteró kategóriában tettem fel-_-
2021. szept. 13. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem, de te az vagy!
2021. szept. 13. 19:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha így lenne ott tettem volna fel a kérdést, de lehet többre is megyek, mert itt csak ezt kapja az ember:(
2021. szept. 13. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Engem mindenki le akar beszélni a körülmetélésről, meg a pa piercingröl. :(
2021. szept. 13. 20:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Itt meg leb*ziznak, ha érdeklődnél, ilyenek az emberek😒
2021. szept. 13. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra. 😘
2021. szept. 13. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Piercingről tudok mesélni, de tetoválásom nincs ott. A meatatomy annak kell csak, akinek a húgycsőnyílása nagyon szűk és zavarja az ürítésben, de amúgy a piercingek a tágításnál hasonló hatást keltenek, ha a húgycsőnyíláson futnak ki/be. Körülmetélés is inkább a fitymaszűkületeseknek megoldás, vagy a frenulum metszése, ha annak túlfeszessége miatt van.

Implanton gondolkozom, de egyenlőre csak gondolat. CBT csak laza verzióban, sounding viszont izgat és jó, persze ha hozzáértő csinálja megfelelő eszközzel. De ha gondolom írj privátban részletes kérdést, mert így nem igazán tudom, hogy mit várnál válaszul.

2021. szept. 14. 04:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem nagyon érdekel a keményebb cbt, ami már "testmódosítással" is jár, de nem lehet rá lányt találni... :/
2021. szept. 14. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Én kaptam már makkba tűvel név kezdőbetű belekarcolást. Illetve szintén makkba felforrósított forma beleégetést.
2021. szept. 14. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!