Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért csináltat valaki magára...

Miért csináltat valaki magára tetoválást, piercinget?

Figyelt kérdés
Nem ellene akarok beszélni, de mi vesz rá valakit arra, hogy magára varrasson valamit, kilövesse az orrát, fülés, vagy fültágítót viseljen. Tudom, ezek disztant témák, de érdekelne, hogy mégis mi veszi rá az embert ilyenekre? Én sokat gondolkodtam valami tetkón, de nem tudom, hogy lenne-e számomra jelentése 10-20-30-50 év múlva is.

2021. aug. 16. 16:47
1 2
 1/13 ReGina... ***** válasza:
100%

Nekem tetoválásom nincs csak piercingem az is a fülembe több.

Nekem egyszerűen tetszik, már több éve akartam mire rá szántam magam és kiúsztattam, egyáltalán nem bántam meg.

+ piercing esetében ki tudod venni, cserélni feltűnőbb és szolidabb (akar átlátszó) darabokra is.

Tetoválása páromnak van, én kísértem el úgymond én ajándékoztam meg vele névnapra.

Neki ez a minta sok mindent jelent+ esztétikailag is bejön.

Ennyi a nagy megfejtés szerintem.

Nekem is tetszik a tetkó, de nem tudok egy minta mellett dönteni. Nem kizárt hogy egyszer lesz majd.

És több piercinget is tervezek(conch, tragus, forward helix, septum stb.)

22/L;párom 24/F

2021. aug. 16. 18:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a problemam hogy mason tetszik a tetko de nem igazan tudom elkeozelni h rajtam mi allna jol. Vannak ferfiak akiken sztem valamikor jol allt, de mondjuk elhiztak, es mar nem annyire jon be noknek. Sztem meg egy kicsit gondolkozom ezen. :) 27/F
2021. aug. 16. 18:31
 3/13 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem azért van, mert tetszik. Jó érzéssel tölt el, hogy művészeti alkotásokat hordok a bőrömön, amiket én rajzoltam és az én életem kis darabkái. A piercingek meg simán tetszenek, nekem az ugyanolyan mint egy nyaklánc vagy gyűrű, tetszik, hordom.
2021. aug. 16. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több piercingem is van

Igazából nagyon egyszerű oka van, hogy miért csináltattam őket

Mert nekem tetszik és ennyi.

Valaki ilyen módon akarja kifejezni magát vagy csak sziplan tetszik nekik és szeretnének kreatívak lenni a saját testükkel

2021. aug. 16. 19:57
 5/13 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Mert szerintem tök jól néz ki.
2021. aug. 16. 20:02
 6/13 $$$$$ ***** válasza:
86%
Azert mert tetszik. Meg az is tetszik ha egy lanyon van (minnél több annál jobb).
2021. aug. 17. 00:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj meg, tetszik nekik!
2021. aug. 17. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a piercing tetszik, még lesz egy, az biztos. Tetoválást nem igazán csináltatnék...
2021. aug. 17. 18:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Nyilván tetszik, nem ez a kérdés. De hogy mennyire fontoljátok meg előtte, hogy csináltattok egy tetoválást? Azt meggondoljátok, hogy mondjuk izgalmas lesz-e számotokra 10-20 év múlva is?
2021. aug. 17. 22:46
 10/13 $$$$$ ***** válasza:
Persze. En minden tetkomat és leendő tetkomat kb. 13 éves korom óta akarom(azóta kicsit valtoztak a mintak de az alapjuk ugyan az).most 21 vagyok. Mindet jol átgondolom és sokat várok előttük. Es csak olyat varratok amirol tudom hogy mindig tetszeni fog.
2021. aug. 18. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!