Miért csináltat valaki magára tetoválást, piercinget?
Figyelt kérdés
Nem ellene akarok beszélni, de mi vesz rá valakit arra, hogy magára varrasson valamit, kilövesse az orrát, fülés, vagy fültágítót viseljen. Tudom, ezek disztant témák, de érdekelne, hogy mégis mi veszi rá az embert ilyenekre? Én sokat gondolkodtam valami tetkón, de nem tudom, hogy lenne-e számomra jelentése 10-20-30-50 év múlva is.2021. aug. 16. 16:47
11/13 A kérdező kommentje:
Mert olyan ismerősöm is van, aki abszolút nem gondolja meg így előre. Kb álmodik valamit, és magára tetováltatja.
2021. aug. 18. 00:38
12/13 Metionin válasza:
9. Igen, én csak azt varratom fel, ami fontos dolgot jelent számomra, olyanokat amik 10-20 éve jelen vannak az életemben vagy épp gyökeresen megváltoztatták az életemet. Ha minden kis izét felvarratnék ami csak megtetszik, már nem lenne rajtam hely, szelektálni kell az ötleteket :D ezért is vártam velük eddig, az első tetkóm 27 évesen készült.
13/13 anonim válasza:
Piercing mert olyan helyen van tud plussz extrát adni a szexben páromnak és nekem is. Ha meg olyan párom van ki tudom szedni, ha nagyon kell. Tetkom nincs tervben van egy szemöldök piercinged. Ha nőn van egy kettő lehet izgató. Ha túlzásba van víve akár piercing akár tetoválás az nekem már nem igazán jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!