Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, van itt olyan akinek valamilyen módosításon esett át a pénisze, vagy érdekelt a testmódosítás ezen szegmensében?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elég regóta érdekelnek ezek a dolgok és kívancsi lennék egy olyan ember tapasztalataira, akinek ilyesmiben volt már része, vagyis inkább férfi részről milyen, minden érdekelne, lehet piercing tetoválás, implatátum, bevágás, meatotomy, ballstretching, vagy csak simán cbt "játékok", tényleg minden ilyesmi érdekel.
19L
2021. szept. 13. 18:40
11/13 A kérdező kommentje:
8-as lenne akkkr egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban, ha nem probléma
9-es nah én meg pont fordítva vagyok ezzel így😂 szívesen hallgatnék tapasztalatokat ezzel kapcsolatban de itthon nem sokan űzik ezt:(
2021. szept. 14. 14:38
12/13 anonim válasza:
Szemérem domb tetoválás, mert tetszik, és csak az látja akinek megmutatom. :)
13/13 anonim válasza:
Nekem 2 farkam van. Állítólag ritka eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!