Mit szólnál ha meglátnál egy tündefülű lányt?
Figyelt kérdés
Mármint nem mű hanem rendes plasztikázott hegyes fül. Sok képet látok pinteresten olyanokról akik ezt bevállalták, személy szerint nekem nagyon tetszik. De gondolom kapnak érte rendesen hideget, meleget.2021. júl. 19. 11:40
1/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, nem is értem őket. Régen elálltak a füleim, megműttettem őket, most örülök, hogy normális füleim vannak.
2/8 anonim válasza:
Önbizalomhiányosak és feltűnési viszketegségben szenvednek azok, akik ennyire eltorzítják saját testüket.
Állítólag önkifejezés, de ez milyen önkifejezés? Szereti a tündéreket? Én is, mégse csináltatok tündefület magamnak.
3/8 anonim válasza:
Őszintén szólva soha nem nézem az emberek füleit, úgyhogy valószínűleg ha valaki a képembe nyomná nyugtáznám, aztán ennyi
5/8 anonim válasza:
Ha természetes lenne, akkor tetszene, aranyosnak meg különlegesnek tartanám. Így viszont beteg, és látszik hogy full hülye és gyerekes az illető.
6/8 anonim válasza:
Hm, hát, ha a stílusához kifejezetten passzolna, akkor tetszene. Ha nagyon elütne, akkor inkább zavarna. Ez is egy olyan dolog, ami nagyon sok mindentől függ.
7/8 anonim válasza:
Ez szerintem tipikusan olyan dolog, ami megtetszik egy kis hülye 16-18 évesnek, és megcsináltatja, aztán meg csodálkozik, hogy csak max. csak pultosnak veszik fel egy kocsmába, jobb álláshoz soha nem jut hozzá.
8/8 anonim válasza:
Őszintén nekem nagyon tetszik. En is gondolkodok rajta. 26 eves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!