Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kutyapózban nagyon logó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyapózban nagyon logó mellek ellen van valami praktika mellfelvarráson vagy implantátumon kívül?

Figyelt kérdés
Kedvenc pózom, igazából ebben tudok legkönnyebben hüvelyi úton elélvezni, de sajnos nagyok eléggé a melleim és nagyon lógnak. Ráadásul a hálónkban tükrös a gardróbszekrény és mindig látja benne.

2020. márc. 14. 14:55
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%
Nekem is nagy melleim vannak! Mi úgy oldjuk meg hogy vagy (ha úgy is kellemes) letámasztod a vállaidat és úgy nem lóg a cicid, vagy én ami jobban szeretek hogy párnákat tornyozol a mellkasod alá. De akár a partnered is foghatja
2020. márc. 14. 14:59
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
Gyűrd alá a paplant, vagy fekvőtámasszal meg tudod erősíteni a mellizmaid. Ezzel kicsit meg tudod emelni őket. Plusz bőrregeneráló krémek és állandó melltartó hordás, akkor is ha egyedül vagy otthon, mert ezek a kötőszövetek könnyen nyúlnak de nem igen kapják vissza a rugalmasságukat. Vagy legyetek háttal a tükörnek. Ha nem egyezik bele a párod azt jelenti látni akar, szóval tetszik neki ahogy van.
2020. márc. 14. 15:00
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj vele! Kutya pózban még a kis mellek is lógnak! A hülye gravitáció az oka! Attól még nagyon szerethetitek egymást!

Neki is lóg ha éppen nem állítod fel!

2020. márc. 14. 15:02
 4/26 A kérdező kommentje:
Sajnos genetikailag 85/E a méretem, nem kicsit lógnak. Napközben mindig hordok rendes melltartót, itthonra csak sportmelltartót, az a legkényelmesebb.
2020. márc. 14. 15:05
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pasidat ez nem zavarja! Különben nem lenne veled! Ne rágódj ezen! Élvezd a szexet és kész!
2020. márc. 14. 15:12
 6/26 anonim ***** válasza:
34%
Nem baj az ha lóg az a jó, szeretnék ólyan barátnőt.
2020. márc. 14. 15:15
 7/26 A kérdező kommentje:
Másnak 70+-ansan sem lógnak ennyire, mint nekem 24 évesen 😕
2020. márc. 14. 15:17
 8/26 anonim ***** válasza:
28%
Képet küldjél.
2020. márc. 14. 15:18
 9/26 anonim ***** válasza:
79%
Talán megoldás lehet, ha fenn marad a melltaró. Mondjuk nekem az ilyen kifejezetten teszik. Most csak az a kérdés, hogy téged zavar, vagy a partnered?
2020. márc. 14. 15:21
 10/26 anonim ***** válasza:
76%
Most tényleg. Én akkora mellet még nem láttam. Linkelnétek egy fotót egy 80E méretű mellről ami hasonló a tiedhez? Bocsánat az offért, de tényleg kíváncsi vagyok
2020. márc. 14. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!