Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Ha egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Ha egy férfinak a legtöbb foga beültetett fog implantátum az szexuálisan taszító? Mondjuk csókolózásnál…

Figyelt kérdés

A lehető legjobb minőségű implantátumokra gondoljatok… Illetve azt még megjegyzem, hogy ezt rendesen megcsinálni 10 millió forint felett van, de lehet akár nagyságrendekkel is több.

Ne arra gondoljatok, hogy azért van neki ilyen mert igénytelen és minden foga ki rohadt. Van kismillió módja, hogy valaki önhibáján kívül elveszítse a fogait, vagy lehet az a fog eredetileg is olyan, ami rendellenes és ezért el kell távolítani egy részét vagy egészét. Vagy fogcsira hiány esetén akár olyan is lehet, hogy valakinek nincsenek maradandó fogai…

A kérdést azért teszem fel, mert szerintem a legjobb fogorvosok munkái is olyanok, hogy azért fel lehet ismerni hogy “kamu” fog, ha jobban megnézzük.

2022. okt. 4. 17:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

#10.

Szerintem a legjobb ha a fogad is szép és emellett pedig nem egy öntelt maganak való ember vagy…

Elég sok pasi van aki ilyen, tehát egy csajnak meg lehet kapni mindkettőt egyszerre.

2022. okt. 4. 17:58
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen meg van csinálva (ami már nyilván egy rakás pénz) akkor meg se lehet különböztetni az igazitól. Nem kell ezt a csajok orrára kötni és kész. Nem ezen áll vagy bukik az ismerkedés.
2022. okt. 4. 18:01
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha igényes munka akkor max. egy fogorvos fogja megmondani hogy nem valódi.
2022. okt. 4. 18:41
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most csináltak 2*1 implantot. Ránézésre egy idegen fogorvos se mondja meg, hogy nem saját:)
2022. okt. 4. 18:48
 15/29 A kérdező kommentje:

Am köszi a válaszokat!

#14. És neked mennyibe került mindennel együtt?0

2022. okt. 4. 18:51
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
#15: Egy implant 300E, és volt még pár töméscsere darabonként 30E.
2022. okt. 4. 18:56
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, észre se venném. Sokkal gázabb, ha elől hiányos.
2022. okt. 4. 21:16
 18/29 anonim ***** válasza:

"Az USA-ban van aki kb. 300 millió forintnak megfelelő összegért csináltatja meg a fogait…"

Igen, lehet, - bár gondolom, ez azért ott is a ritka kivétel inkább, - csak mivel magyar fórumon kérdeztél magyar nőket, én az itthoni fogászati beavatkozások költségeit vettem kiindulási pontnak.

Én csak azért hoztam szóba a "nagyságrend" szó jelentését, mert a valós jelentése alapján, a megszokott tízes számrendszerben számolva egy nagyságrenddel nagyobb az a tízszerese, "nagyságrendekkel", így többes számban, az minimum két nagyságrend, tehát minimum százszorosa a kiindulási értéknek.

Ez 10 millió forintnál egy milliárd forint lenne, amit nyilván nem éreztem reálisnak.

Amúgy ne érts félre, nem kötekedésből kérdeztem, csak kíváncsiságból, mert ezt azért tényleg nem éreztem életszerűnek sem magyar, sem más országbeli fogorvosi költségekkel számolva.

Amúgy nekem is az a tapasztalatom, hogy jó fogtechnikus, jó fogorvos esetén még egészen közelről is nehezen állapítható meg, hogy implantátum, nem "gyári alapfelszerelés". xD

2022. okt. 4. 21:54
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg olyan ember van( nő férfi) akiknek foguk hiányos. Inkább egy igényes kivehetős fogait mintsem fog nélkül. Implantátumom van, 6 millióba került és boldogan mosolygok 😁 ellentétben a fog hiányos emberekkel. Melyik a jobb kérdező?

Foggal vagy fog nélkül?

2022. okt. 5. 05:41
 20/29 anonim ***** válasza:
68%
Az implantátum nemcsak drága, nagyon nagy fájdalommal jár a művelet.
2022. okt. 5. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!