Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyire fontos az orális szex egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szakítanátok azért egy lánnyal mert nem csinálja az orált? (Viszonozva sem erolteti, hogy márpedig nyalnod kell)

19L

2022. okt. 4. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem igénylem, viszont adni nagyon szeretem, ha azt sem hagyná, az zavarna
2022. okt. 4. 16:46
 12/19 Rex Hunter ***** válasza:
Személy szerint én nem szakitanék, ha egy nagyon szép és harmónikus kapcsolatról van szó, ami engem nagyon boldoggá tesz. A szex lehet jó ettől függetlenül is!
2022. okt. 4. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Fontosabb mint maga a szex
2022. okt. 4. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez önmagában nem probléma. Ebben az lehet a gond, hogyha ez valakinek problémát jelent, hogy az valamilyen gátlást, flusztrálságot egyébb lelkiproblémát jelezhet ami idővel tönkreteheti a kapcsolatot. Mert egyébbként az nem nagy dolog egy nőnél, hogy a szeretett férfi kukacával, nem elvárásként, hanem a saját örömére eljátszon. Ha taszító neki, akkor ott lehetnek problémák.
2022. okt. 5. 01:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igénylem, nálam sokkal fontosabb a kézimunka.
2022. okt. 5. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a legfontosabb
2022. okt. 5. 19:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Sokan hitetlenkednek, ha erről van szó, de nekem egyáltalán nem fontos, valahogy én kevésbé szeretem. Volt, hogy párkapcsolatban egy évig nem volt szopás, nem hiányzik. Nyalni viszont szeretek.

Volt pár lány, aki szeretett szopni és nem szerette, ha nyalják. Teljesen ki volt akadva, hogy mi ez, hogy én nem szeretném, ha leszopna. 😅

2022. okt. 5. 22:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálam anélkül nincs szex
2022. okt. 8. 14:24
 19/19 mikeXxX ***** válasza:
Alap dolog adni kapni egy kapcsolatban szerintem nemrégiben pont ezèrt is meg más miatt is raktam ki valakit .
2022. okt. 10. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!