Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti milyen formában várjátok el a cumizást egy kapcsolatban? Csak előjáték részeként, vagy fontos, hogy random is "el legyetek kapva", úgy, hogy utána nem következik szex?
Hát volt olyan exem, aki bárhol (de tényleg bárhol!!!) képes volt leszopni. Félrerántott valahová, elbújtunk, és... közölte, hogy 30 másodpercem van elmenni! :D (sikerült)
...vagy ha ez nem volt lehetséges, már a lakásba belépéskor lerántotta rólam a nadrágot, vagy azzal ébresztett, hogy a dákó a szájában van.
Vagy egyszerűen filmnézés közben bukott rá. Ekkor mondjuk nem hagyott elmenni fél-háromnegyed, vagy egy órán keresztül se... Az eredmény ugye, borítékolható. :D
Igen, mindig lenyelte.
Ebből számomra nem derült ki a válaszod.
Pedig a lehetséges válaszok közt megjelöltem a
"Legyen szopás akkor is, ha utána nem lesz vaginális behatolás, és ne legyen muszáj viszonoznom."
-lehetőséget is. Arról viszont nem tehetek, hogy a partner(ek) maga (-uk) kívánták így, és nekem csak "hanyatt kellett dőlnöm".
Igaz, volt olyan is, hogy adott helyzetben (és nem otthon, ágyban) én nyaltam ki az illetőt, mint "micimackó a mézes csuprot", de erre vonatkozó kérdés nem volt. :D
#4 voltam.
Állítottál a hölgynek lovasszobrot, mellszobrot, térdelő szobrot v bármilyet? :)
#9:
Igen. Lásd a #6. sz. válaszom utolsó mondatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!