Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti milyen formában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen formában várjátok el a cumizást egy kapcsolatban? Csak előjáték részeként, vagy fontos, hogy random is "el legyetek kapva", úgy, hogy utána nem következik szex?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 6. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyalok én magamtól. 🙂

2021. ápr. 6. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Egyszerű, ha viszonzás nélkül is leszop akkor szeret engem.
2021. ápr. 7. 06:04
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Elég szomorú ha egy kapcsolatban "elvárás" az orális szex 🤷‍♂️
2021. ápr. 7. 07:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel ő is mondhatja, hogy ha nem viszonzod neki a kényeztetést, akkor meg te nem szereted őt.

2021. ápr. 7. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
14# Nem, mivel én is szoktam őt viszonzás nélkül nyalni vagy maszírozni. Innen látszik hogy mindketten szeretjük egymást és nem mérlegen nézzük hogy ki mit ad a másiknak.
2021. ápr. 7. 12:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát akkor ezek szerint viszonozzátok egymásnak, max. nem azonnal. :D

Nekem azért furcsa ez, mert nem hiszem, hogy "el tudnék számolni a lelkiismeretemmel" (erős megfogalmazás, de gondolom, érted), ha otthagynám a másikat felizgultan, miután én kényelmesen kielégültem. Nem értem, hogy miért ne tehetnék érte valamit én is, ha már ott vagyok. De ahogy látom, férfiak közül ezzel a többség máshogy van, legalább megtudtam ezt is.

2021. ápr. 7. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tervezem meg az együttléteim! Van olyan hogy vagy csak a lány vagy csak én van úgy hogy most csak egy gyors francia, de mivel az exem nagyon jól csinálta volt olyan hogy ő akarta ezzel kezdeni és majd meglátjuk hogy utána lesz-e behatolást, azt mondta szerette érezni ahogy élveztem.
2021. ápr. 7. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

@9

Simán. Bármikor. :)

2021. ápr. 7. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!