Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kényszerfrancia, a mélytorok és az anál közül fontos nektek valamelyik egy komoly kapcsolatban?
Igen. Az anál.
A másik kettő felsorolt nélkül teljesen elégedetten megvagyok.
Ezek közül egyik sem!
Szeretem a franciát oda-vissza, de nem kényszerből! Mélytorok nélkül is megvagyok, elég nekem a sima szopás, de amint említettem én viszonzom is! Az anál nálam szóba sem jöhet! Én nem csinálom és én sem szeretem ha ilyet tesznek velem!
Egyik sem fontos.
Nem tartozik bele a legélvezetesebb szexuális tevékenységek közé nálam.
Ha vajon azt írtam volna, hogy egyik sem fontos számomra, "hasznos" lett volna a válaszom is?🤔
Érdekes ez a gyakoris femkommandó. Lemínuszoztak egy ide illő, rendes, a kérdéssel koherens választ, egyéni tetszés szerint - mintha a pontozás a like-dislike funkciójának felelne meg -, miközben az egyetlen, valóban troll választ mellette "hasznos"-ra felpontozták.
Pont fordítva lett ez a rendszer kitalálva, csak rámutatok... Hasznos az, ami őszinte és tartalmában a kérdésre ad választ.
Nem hasznos az, amiből semmi nem derül ki arra vonatkozóan, amiről a kérdés kiírásra került.
Nem annyira bonyolult ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!