Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este megakar ujjazni a pasim de én még erre nem vagyok felkészülve. Nagy csalódás lesz ez számára ha szembesülni fog a tényekkel?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 16:36
1/6 anonim válasza:
Ha előre megvolt beszélve akkor igen, de ha rendes srác akkor biztos, hogy megérti.
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy felkészülve akkor mond el neki, ha ezt nem tudja elfogadni akkor örülj, hogyha megszabadulsz tőle.
3/6 anonim válasza:
Előre szólt, hogy meg akar ujjazni? Szerintem ez olyan ha jön, akkor jön dolog, nem kell erőltetni :)
4/6 anonim válasza:
Igen, az lesz. Szóval jobb ha előre mondod hogy ujjazás storno.
5/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Miért érzed azt, hogy nem vagy még felkészülve? Mitől félsz?
Igen, szomorú lesz, de ha nem érti meg, hogy neked több idő, több intim közelség vagy magasabb érzelmi szint kellene hozzá, akkor hagyd elmenni, majd lesz más!
Eddig hogy viszonyult hozzád? Ha nemet mondasz valamire, akkor abbahagyja? Hallgat rá, ha elmondod, hogy másképp csináljon dolgokat, most ne úgy érintsen? No ha nem, akkor szintén nem baj, ha nem történik meg! :)
6/6 anonim válasza:
Nagy csalódás lesz neki,de szàmits rà ha ez miatt lehet szakit veled ,neked meg az lesz csalódàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!