Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi ilyen őnző?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi ilyen őnző?

Figyelt kérdés
Eddig akikkel dolgom volt életem során, mind egy bunkó paraszt... Megcsaltak, kihasználtak, hülyének néztek. Mindig csak az ő érdekük volt fontos... Vannak még normális férfiak?

2022. szept. 3. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Vannak igen.
2022. szept. 3. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Természetesen vannak, nekem van több is az ismeretségi körömben.
2022. szept. 3. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Na igen, nézz szét a freindzoneba kislány
2022. szept. 3. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Vannak, de több az ilyen tuskó. Ne érezzék rajtad, hogy nagyon akarod a dolgot mert kihasználnak és a csillagot is lehazudják az égről, hogy megkapják amit akarnak.
2022. szept. 3. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Vannak normális férfiak, ugyanis ez a normális, amit leírtál!
2022. szept. 3. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Vannak. Azokat koptattad le kapásból, mert nem macsók vagy nem jóképűek.
2022. szept. 3. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Van igazsag abban amit 6-os ir.

Ha csak vagany alfahim jon be az at fog bszni egyertelmu. Erdemes lenne az idosebb korosztalyban is korulnezni

2022. szept. 4. 17:52
 8/8 Bisztriz válasza:
Tipikus. Tényleg nézz körül barátzónában. Vagy ha a nőfaló csávók vagy gengszter kinézetűek jönnek be akkor magadra vess. Azt nem értem sokszor az ilyen lányok min csodálkoznak? 😂😂
2022. szept. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!