Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire nem bírtok a szerszámmal?
A lányokat se kell félteni. 😇
L
A fiúk sajnos változatosságra vágynak, ez evolúciós dolog.
Másrészt meg a nő az idő 95%-ában nem elérhető, vagy pedig csak a tengeri csillag póz megy.
A férfi meg vagy szétrobban, vagy keres valami más megoldást. Ha szerencséd van, akkor veled.
4.
Sajnálom hogy eddig ilyen kislányokat sikerült kifognod. Nyilván, szerinted minden lány ilyen, de el kell keserítselek, a nők nem ilyenek. Szeretnek adni és kapni is. Számomra durva, hogy mai napig persze sok a frigid és libidó mentes nő. De amikor a párom akarja, én akkor kényeztetem orálisan vagy bújok vele ágyba. Nekem a napi 2-3 sem idegen, csak adodjon rá idő. Természetesen nem csillag pózban. De bevallom, több pózt szeretnék ismerni és tudni is. Bár eléggé hajlékony vagyok, így az sem probléma. :)
Kérdező, te a kisfiúkra gondolsz. Amelyik férfi megkap otthon mindent és nem éhes hassal hagyja az asszony, az nem megy el más házhoz. :)
Legyen az szex és kaja egyaránt :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!