Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire nem bírtok a szerszámmal?
Te értetted, amit én írtam?
Tudod, a férfit egy nagyon erős ösztön hajtja.
Mivel ezt a társadalmunk nem támogatja 100%-ban, ezért ezzel valamit kezdeni kell.
A te módszered a büntetés. Büntetni a férfit ezért, meg azért... a legegyszerűbb módszer, ha eleve megbüntetjük, és akkor tudja, hogy hol a helye, nem?
Csakhogy erről már kimutatták, hogy nem igazán hatékony - ÉS mellesleg nem is erkölcsös.
Esetleg más módszer?
Például valamilyen segítség?
Csak szólok, hogy a lepontozás NEM segítség. Az, ahogy csinálod, büntetés.
31. Sosem büntettem senkit, biztos ismersz. Hoszabb kapcsolataim voltak és nem megcsalás miatt értek véget. Ha össze is kaptunk, sem vontam meg semmit. Dolgoztam, főztem és mostam, stb. Ágyban is megadtam mindent, mindent engedtem minden téren. Mégsem csalt meg egyik sem. Szóval ez nem nyert. :)
Különben is, a nőknek is kellenek új dolgok, a legtöbb férfi 3 pózon kívül nem ismer mást és orálisan is béna. Akkor kinek kellene félre mennie? Elgondolkodtató. :)
Nem én vagyok az egyetlen, aki az oldalt használja.
Magyarázkodni meg bárki tud, ferfi emberek jó képessége. :)
Bármit írok, azonnal megy a lepontozás.
Ez meg gonosz, vagy lelki sérült emberek képessége.
36. Én nem igazán szoktam pontozni, maximum csak akkor ha baromi nagy hülyeség. :)
De sajnálom, ha neked ez fájó pont és ennyire érdekel. Ki mit vet.. :)
Ja. Négy pipával tényleg könnyen beszélsz.
Nekem meg azt is lepontozzák, ha kérdezek.
Elmebetegek is járnak ide pontozni, sajnos.
De még aki normálisabb, azzal se nagyon lehet beszélni, mert durr, már repül is a piros.
Mert megteheti.
Csak arra nem gondol, hogy ha elkergeti a normális embereket, akkor ki marad?
Pont az, akit nem érdekel a lepontozás: a trollok.
Na, tőlük aztán igazán hasznos válaszok jönnek majd! De azok legalább felpontozva, mert magukat is pontozzák 22 másik névről.
Ez a mai kor nyomora. Hogy mindent az ösztönökre fognak, lealacsonyítva magukat az állat szintjére.
Aki képes minden párja iránt érzett érzelmet félredobni egy gyors menetért valami ribivel, az tényleg maradjon inkább egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!