Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire nem bírtok a szerszámmal?
"képes egy nőt szeretni egész életen keresztül"
Azért ez régen kicsit másképp nézett ki, amikor sokan csak 30 évig éltek.
Az ember KORLÁTOZOTTAN monogám: ez általában néhány évtizedet jelent.
Persze lehetnek eltérések mindkét irányban. Férfinál ÉS nőnél IS.
"ha egy férfi már 1-3 év után félrekúr"
Az nem tisztességes dolog.
Mint ahogy az sem, ha a nőnek más férfitól lesz gyereke. EZ is gyakran előfordul, mert evolúciósan előnyös (jó géneket szerez, aztán egy jó apa neveli a gyereket, ideális felállás).
Az, hogy egy nő képes spermaversenyt indítani a saját testében, nem tegnap alakult ki. Kellett hozzá pár millió év.
Már bocsi, de ezt te honnan vetted: "Normális férfi képes egy nőt szeretni egész életen keresztül."
Őszintén érdekelne a forrás.
A másik dolog, hogy van egy kis fogalomzavar itt.
Én szerethetlek téged nagyon is úgy, hogy közben más nőket is dugok. Ez csak számotokra elképzelhetetlen, mert te pl. találsz egy nálam vonzóbbat, akkor te szimplán lecserélsz. Ettől még akár simán szerethetsz is, a magad módján.
Ezt(a párhuzamosság helyett inkább a csere) csak ti tekintitek morálisan feljebbvalónak, de valljuk be, hogy szükségből erényt kovácsoltok csupán.
Viszont nekem is volna egy kérdésem hozzád. Megcsapta a szememet ez: "De hát valamire kell fogni, ha egy férfi már 1-3 év után félrekúr. :)"
Szóval azt mondod, hogy a félreqrás amúgy jogos lehet a férfi részéről, ha nem 1-3 év után történik, hanem mondjuk egy egész évtizednyi hűség után?
Tényleg muszáj mindenkit lepontozni?
Kérdező! Nem akarod aktivizálni magad?
Ja, hogy amiről nem tudsz, vagy nem érted meg elsőre, az hülyeség.
Értem.
Ja, hogy aki BÁRMIT leír, ami azzal van kapcsolatban, hogy miért nem bír magával a férfi, annak már repül is a piros.
Értem.
Ennél már csak az a jobb, ha valaki leírja, hogy ő férfi, és már kapásból repül is a lepontozás.
Jellemző.
29. Te sem érted akkor, amit írtam. Semmi baj, az hogy ki milyen értékeket hoz otthonról, itt mutatkozik meg, mennyire elkurvult a világ. :)
Úriember meg már mint a fehér holló.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!