Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire nem bírtok a szerszámmal?
#10 ez az otthon megkap mindent éhes hassal nem megy szöveg annyira elcsépelt és akkora baromság :D tegyük fel X éve megkapom tőled amit csak akarok, ez az X év nem 1 hanem 5-6+. Hiába kapok meg mindent hogy varázsolod a p*ncidat olyanná ami nekem idegen és mivel idegen ezért izgató és új kihívásokkal kecsegtet? :)
Ennyit a megkap dumárol, újjá nem tudod attól még varázsolni. Ebbe maximum beletörődni lehet egy férfinak
Sajnos ehhez az emberek többsége elég hülyén áll. 5-10 év alatt a legtöbb emberre rá lehet unni (bár van akinél 5-10 hónap sem túlzás).
Ekkor jön az, hogy vagy nyitnak a felek és időnként bevonnak valakit vagy valamit a dologba, vagy jön a folyamatosan ritkuló, kevés örömöt tartogató szex.
11. Pont a napokban láttam videót erről. Az érdeklődés az, amit keresel a másikban. Aki annyira nyomi, annak el fog múlni az adott kapcsolatban.
Vagyok annyira intelligens és ügyes, hogy fenntartsam a párom érdeklődését. Csak az mond olyat, amit te írsz, aki nem tudja a kígyót a nadrágban tartani. Miért van az, hogy az igazi férfiak képesek rá? Persze, nem mindenki születik férfinak, ez választás kérdése. Az úriember persze szintén megint más kategória.
Egyébként te hogy varázsolod akkor a farkad mássá? Hmm..
15. Olyan alapon kérdeztem, ahogy 11.
De, a nőknek is probléma ha a párjuk csak egy pózt ismer és nem tudja őket kielégíteni. Mivel 4 is leírta, szerinte a csillag póz a leggyakoribb, igaz? Mert a férfiak sincsenek túl képezve szex terén. :)
Ez meg sajnos a kereszténységnek köszönhető, mert az hatékonyan kiirtotta a szexuális kultúrát mindenhol, ahol elterjedt.
Sok 100 év lesz, mire ezt kiheverjük és bepótoljuk.
Bele lehet itt menni a nő kontra férfi kérdésbe de úgyse jutunk dűlőre…
És én nem akarom azzá varázsolni a farkam 14 ha tetszik tetszik ha nem az adott Nő is továbbléphet ha neki más kell
11voltam
18. Hát igen, ti nem tudjátok nagyobbá varázsolni. :)
Az meg már más kérdés, ha tudod hogy nem tudsz egy ember mellett megmaradni. Akkor ne is kezdj komoly kapcsolatba, sokan képesek bírni magukkal. Férfiak. :)
Kedves kérdező
Gondolom fiatal vagy(13-16), ezért megpróbálom a te nyelvedre lefordítani, hogy miről is van szó.
A két nem tagjai nagyon sok dologban térnek el egymástól. Ez máskülönben egy jó dolog, csak van pár olyan terület, amiben nem vagytok hajlandóak tudomásul venni, hogy mi mások vagyunk.
Ilyen terület pl az, hogy a nők hipergámok, míg mi poligámok vagyunk.
Ez pusztán annyit jelent, hogy - és ezt elég sok szociáldarwinizmusban járatos tudós kutatással bizonyított - a nők, ha választhatnak szabadon, akkor inkább lennének sokadik női egy alfának, mint akár egyedüli női egy bétának.
Ezzel szemben minket, férfiakat, a változatosság elégít ki. Ha pl. a nők tudnának kort, alakot, színt, habitust, stb. váltani, nem volna szükségünk 1-nél több nőre, való igaz.
Csak hát ilyet ti nem tudtok és - bocsánat a nyers őszinteségemért - mi egyszerűen megúnjuk a nőt. Van egy mondás, miszerint a világ legjobb nőjét is épp únja valaki dugni. Nagyon igaz.
Ez a mi evolúciós programunk: szórni a magodat, minél több nőstényt felpróbálni, minél többet tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!