Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, férfiak, melyiket választ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Férfiak: 1. Külsőre álmaid nője, de az ágyban egy fadarab, és az orális szexet nem szereti, nyalni nem lehet, ő is évente egyszer veszi rá magát, hogy csinálja. 2. Neked arcra csúnyácska, de jó testű nő, akivel minden jó az ágyban, nyitott, bevállalós. 3. Szép arcú, de nagyon duci (min. 100kg) nő, akivel minden jó az ágyban, nyitott, bevállalós.

Nők: 1. Külsőre álompasi, aki rossz, önző az ágyban. 2. Jóképú, de elhízott vagy nagyon vékony, akivel ennek ellenére nagyon jó a szex. 3. Szerinted arcra csúnya, de jó testű, sportos, akivel nagyon jó a szex.

2022. szept. 30. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Nőként a 2. választanám, főleg ha macis.
2022. szept. 30. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
42 éves férfi vagyok 2est választanám. Sajnos most az egyest élem át.
2022. szept. 30. 13:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Fèrfikènt a 2nő.
2022. szept. 30. 14:05
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Nőként a 2.-t választanám. Csak legyen macis, és vékony semmiképpen ne. :)
2022. szept. 30. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Macis hapsi vagyok, az életben viszont nagyon nem azt tapasztalom, hogy kapkodnának értem. Sőt, a véknyaknak van csajuk, nem nézik le őket így, ahogy olvasom pár válaszban.
2022. szept. 30. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Férfiként 3-as.

A feleségem ugyanis nem kimondottan szép (bár nem is csúnyácska), nagyon duci (ami nem zavar) és az ágyban egy fadarab (ez viszont zavar).

2022. szept. 30. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

#16 részvétem, kifogtad a mindenből a legrosszabbat. Gondolom ezek mellé még sárkány is.

Én mackós pasiként sajnos undorodom a kövér nőktől, pedig azoknak bejövök, a csinosak meg levegőnek néznek.

2022. szept. 30. 16:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm 3-as, de kb 90 kg most, nem 100 felett. Persze vissza is hallom sokszor másoktól, hogy mennyire nem illünk össze, meg hogy kövér, stb. De nem érdekel. A kapcsolatunk nagyon jó, a szex isteni, nagyon jó érzés, hogy tényleg kíván. Volt nagyon csinos, gyönyörű barátnőm, olyan rideg volt az ágyban, hogy elment a kedvem az élettől is, nemcsak a szextől. Olyan több nem kell.
2022. szept. 30. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nőként a kettest választanám.
2022. okt. 1. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!