Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén, melyik nőt választanátok?
1. Külsőre és belsőre is álmaitok nője, nagyon jó vele a szex, viszont igényli, hogy néha más pasikkal is legyen akár rövidebb viszonya, cserébe ezt neked is megengedi. Viszont nem hagy el, tehát a maga módján hűséges marad.
2. Átlagos lány, a szex is átlagos vele, unalmasabb karakter, viszont hűséges, és mindent megad neked.
Tegyük fel, hogy ez a két opció van. Melyiket választanátok? A társadalmi normák miatt szerintem szinte mindenki a kettest választaná, pedig logikusan gondolkodva az egyes a jobb választás.
Aki álom nő az belül nem ilyen.
Vagyis redukálódik a kérdés a szép cafka vs átlagos hűséges csatára.
Így az átlagos és hűségest választom.
Álmaim nőjé nem dug félre...innentől kezdve nem álmaim nője csak szép.
De ha elégszép akkor egye fene,megosztom. De zabi gyerekek nem kellenek!
Én az egyest választanám.
Voltam is már olyannal. Jó kapcsolat volt.
Nehéz erre általánosságban válaszolni. Az álom nőm biztosan nem olyan, mint az egyes. De mivel jelenleg nem érzem úgy, hogy már kiéltem magam, és a jelenlegi élethelyzetemben nem is igazán akarok hosszútávú kapcsolatot, ezért most inkább az egyest választanám. Főleg, ha amúgy van rendszeres, jó szex, csak néha mással is csináljuk.
5-10 év múlva viszont biztosan a kettes kellene már.
23F
háát
most gondolkozok, hogy melyik a nagyobb szakítóok: az, ha hűtlen (1-es), vagy az, ha se külsőre, se belsőre nem az esetem (2-es)
azt hiszem, talán az 1-est választanám. mert hozzá legalább vonzódok így vele sokkal nagyobb a belső hajtóerő a nehézségek kezelésére. illetve elvileg az 1-es is lefektetett játékszabályokhoz tartja magát (esetében inkább attól tartanék, hogy érzelmi kapocs alakul ki valamelyik szeretővel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!