Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, őszintén, melyik nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén, melyik nőt választanátok?

Figyelt kérdés

1. Külsőre és belsőre is álmaitok nője, nagyon jó vele a szex, viszont igényli, hogy néha más pasikkal is legyen akár rövidebb viszonya, cserébe ezt neked is megengedi. Viszont nem hagy el, tehát a maga módján hűséges marad.

2. Átlagos lány, a szex is átlagos vele, unalmasabb karakter, viszont hűséges, és mindent megad neked.

Tegyük fel, hogy ez a két opció van. Melyiket választanátok? A társadalmi normák miatt szerintem szinte mindenki a kettest választaná, pedig logikusan gondolkodva az egyes a jobb választás.

2022. ápr. 11. 11:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
2.
2022. ápr. 11. 11:30
 2/27 anonim ***** válasza:
80%

Aki álom nő az belül nem ilyen.

Vagyis redukálódik a kérdés a szép cafka vs átlagos hűséges csatára.

Így az átlagos és hűségest választom.

2022. ápr. 11. 11:31
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
2
2022. ápr. 11. 11:31
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
2-es. Ő viszont hamar kidobna, mert több/jobb kéne neki.
2022. ápr. 11. 11:36
 5/27 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a logikája, nem a társadalmi elvárások alapján élem az életem, van személyiségem, hogy el tudjam dönteni mit akarok mit szeretnék és mit kell csinálom. Nem kell hozzá a társadalom, hogy megmondja nekem mit is szeretnék. Ilyen esetben 2 opció lenne vagy ellennék az 1-essel egy ideig (nem szeretnék bele), de véglegesre nem tartanám meg. Amikor megúntam dobnám a 2-esért. Ha ilyet nem lehet akkor a 2-est választanám.
2022. ápr. 11. 11:41
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Álmaim nőjé nem dug félre...innentől kezdve nem álmaim nője csak szép.

De ha elégszép akkor egye fene,megosztom. De zabi gyerekek nem kellenek!

2022. ápr. 11. 11:43
 7/27 anonim ***** válasza:
48%

Én az egyest választanám.

Voltam is már olyannal. Jó kapcsolat volt.

2022. ápr. 11. 11:43
 8/27 anonim ***** válasza:
84%

Nehéz erre általánosságban válaszolni. Az álom nőm biztosan nem olyan, mint az egyes. De mivel jelenleg nem érzem úgy, hogy már kiéltem magam, és a jelenlegi élethelyzetemben nem is igazán akarok hosszútávú kapcsolatot, ezért most inkább az egyest választanám. Főleg, ha amúgy van rendszeres, jó szex, csak néha mással is csináljuk.

5-10 év múlva viszont biztosan a kettes kellene már.

23F

2022. ápr. 11. 11:44
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Kettes,meg is őrülnék ha a barátnőmet más is kefélné.
2022. ápr. 11. 11:47
 10/27 anonim ***** válasza:

háát

most gondolkozok, hogy melyik a nagyobb szakítóok: az, ha hűtlen (1-es), vagy az, ha se külsőre, se belsőre nem az esetem (2-es)

azt hiszem, talán az 1-est választanám. mert hozzá legalább vonzódok így vele sokkal nagyobb a belső hajtóerő a nehézségek kezelésére. illetve elvileg az 1-es is lefektetett játékszabályokhoz tartja magát (esetében inkább attól tartanék, hogy érzelmi kapocs alakul ki valamelyik szeretővel)

2022. ápr. 11. 11:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!