Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 23:35
A kérdező szavazást indított:
Gyönyörű arcú, tökéletes testű nő, de szex közben tág
Átlagos külsejű nő, de szex közben szűk
38 szavazat
1/18 anonim válasza:
Második. Amúgy az "átlagos külsejű nők" nagyon szépek, gyengéd gondolataim támadnak tőlük 🥰
(Pedig nem vagyok sem csúnya, sem dagadt, sem incel,és föleg nem vagyok alacsony vagy kispéniszű)
F30H
2/18 anonim válasza:
Tedd fel a kérdést magadnak.
Melyiket választanád?
- Gyönyörű arcú, tökéletes testű férfi, de kis farkú
- Átlagos külsejű férfi, de nagy farkú
Na ugye hogy a nagy farkút.
3/18 Bummer válasza:
Irreleváns kérdés, még elméletben is.
4/18 anonim válasza:
Szex közben tág? Szóval alapjáraton nem? Mert akkor azt jelenti jól teszem a dolgom. Attól h tág, mindkettőnk tud orgazmushoz jutni, aktus során is. Ha mégsem,akkor van kezünk meg szánk.
Őt választanám.
Kérdező, elárulod nekem (privátban), hogy inkább melyik kategóriába tartozol? 😌
5/18 anonim válasza:
Mindkettőt.Nem gond,ha tágabb.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!