Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, melyik nőt választaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik nőt választanátok?

Figyelt kérdés

1. Vékony, feszes, tónusos testű, karcsú derék, szélesebb csípő, hosszú formás lábak, formás fenék, feszes közepes cici...

DE salátapunci 🤢

2. Van rajta felesleg, hájas poci, narancsbőrös lötyi fenék, nincs szép derékvonal, formátlan lábak összeérő combokkal, lógósabb mellek...

DE babapunci 😋

Egyet muszáj!

2022. ápr. 23. 19:27
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
Mindkettő jöhet, nem vagyok finnyás 😉
36 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azt én egy randin honnan tudjam milyen puncija van?;))

Meg teljesen mindegy nekem.

Testalkatra az első,tökmindegy , hogy saláta ,vagy maláta puncija van e;)

2022. ápr. 23. 19:29
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
A salata ppunci nagyon finom es a vekony csajok is 😉
2022. ápr. 23. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Dagadt nőt én még sose láttam finom puncival csak undorító zsíros gusztustalan pinával... Egy finom feszes nőnek viszont :P. Amúgy meg egy igényes nő elmegy plasztikai sebészhez, ha gond van a puncijával/cicijével és megcsináltatja. Én még akár fizetném is neki, ha csak ennyi a gond a kinézetével.
2022. ápr. 23. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a salátával nem a puncija miatt fogok nőt választani...
2022. ápr. 23. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meg egy igényes nő elmegy plasztikai sebészhez, ha gond van a puncijával/cicijével és megcsináltatja."

Aztakuuuurva 😂 Szóval aki nincs megplasztikázva, az igénytelen? Ma is tanultam valami újat.

2022. ápr. 23. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

1 !!!!!!!!!!!

Imádom a salátást

2022. ápr. 23. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Tudod egy igényes nő ad a külsejére. Futás, konditerem, fodrász, kozmetikus, stb. Ha ronda a pinája, akkor meg megcsináltatja.

2022. ápr. 23. 19:45
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Oké 😆 Nekem még a szám is fel van töltve ezen felül, amit felsoroltál, ja és műkörmöm és műszempillám is van, de eszembe nem jutna leszólni bárkit, aki nem érzi magáénak ezeket a dolgokat. Nem tudom, hogy troll vagy-e vagy valóban ilyen undorító paraszt, de műmellekkel és plasztikázott puncival se érnék hozzád egy ujjal se. Remélem más nők is hasonlóan vélekednek, akiknek van egy kis eszük.

2022. ápr. 23. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Én az elsőt.
2022. ápr. 23. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Az elsőt a szép tappancsai miatt.
2022. ápr. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!