Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik nőt választanátok?
1. Vékony, feszes, tónusos testű, karcsú derék, szélesebb csípő, hosszú formás lábak, formás fenék, feszes közepes cici...
DE salátapunci 🤢
2. Van rajta felesleg, hájas poci, narancsbőrös lötyi fenék, nincs szép derékvonal, formátlan lábak összeérő combokkal, lógósabb mellek...
DE babapunci 😋
Egyet muszáj!
Azt én egy randin honnan tudjam milyen puncija van?;))
Meg teljesen mindegy nekem.
Testalkatra az első,tökmindegy , hogy saláta ,vagy maláta puncija van e;)
"Amúgy meg egy igényes nő elmegy plasztikai sebészhez, ha gond van a puncijával/cicijével és megcsináltatja."
Aztakuuuurva 😂 Szóval aki nincs megplasztikázva, az igénytelen? Ma is tanultam valami újat.
Tudod egy igényes nő ad a külsejére. Futás, konditerem, fodrász, kozmetikus, stb. Ha ronda a pinája, akkor meg megcsináltatja.
Oké 😆 Nekem még a szám is fel van töltve ezen felül, amit felsoroltál, ja és műkörmöm és műszempillám is van, de eszembe nem jutna leszólni bárkit, aki nem érzi magáénak ezeket a dolgokat. Nem tudom, hogy troll vagy-e vagy valóban ilyen undorító paraszt, de műmellekkel és plasztikázott puncival se érnék hozzád egy ujjal se. Remélem más nők is hasonlóan vélekednek, akiknek van egy kis eszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!