Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szeretitek a pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek a pasit azután is tovább sz.pni, miután már elélvezett, akár egy következő élvezésig?

Figyelt kérdés

2022. szept. 30. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, volt olyan, hogy a lány tovább szopta nekem, de az olyan volt, hogy egyszerre könyörögtem volna, hogy folytassa, és hogy hagyja abba, mert ilyen kínnal vegyes gyönyör. Közben lefogott, abban az állapotomban nulla esélyem volt kiszabadulni, semmi erőt nem tudok ilyenkor kifejteni :D Aztán hosszasan szopta még a második orgazmusig, persze akkor màr nem fröcskölt. :)
2022. szept. 30. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Elélvezés után, negyed oráig fájdalmas, úgyhogy ne szeressék.
2022. okt. 2. 03:19
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
12. Akkor eddig még jó szopást nem tapasztalhattál. :)
2022. okt. 2. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, ugy az igazi :)
2022. okt. 2. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha elélvezés után nagyon lassan, nagyon finoman tovább szopja, attól visszakeményedek és jöhet a puncija 🙂
2023. jan. 8. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!