Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kolisok, egyetemista csajok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolisok, egyetemista csajok, tudnátok tippet adni, hogy hol, hogyan érdemes diáklányokat találni egy kis barátság extrákkalra (támogatással) a bentlakók közül?

Figyelt kérdés

Van még ilyen, hogy üzenőfal, vagy ciki oda kirakni egy hírdetést? Esetleg belső kör e-mail? egyéb 5let? (sose voltam kolis...)

Puncsot ne is mondjátok, túl sok lett ott a profi és a lehúzós kamugép. Ahogy olvasgattam itt korábbi topikokat fordult meg itt is lány már aki hasonló cipőben jár/járt.

2022. szept. 28. 14:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

De pont azt írtam, hogy én ezek közül egyikbe sem estem bele.

Én a legutóbbival pont itt jöttem össze. Támogatói kapcsolatot keresett, ennek ellenére már az első találkozón közölte, hogy van párkapcsolata is, szóval neki csak a pénz kell. Pedig lakhatott volna nálam is, ahelyett, hogy 3 másik emberrel bérel egy lyukat drága pénzért.

Pedig az első pár héten mikor jött, szó szerint ugyanabban a ruhában jött.

Mindig tiszta volt, ápolt, illatos, de látszott, hogy nincs ruhatára sem.

Az első időkben alig várta, hogy jöhessen, hogy legyen pénze, a vége meg a szokásos lett. Eltűnt köszönés nélkül.

Tehát ő nem akart engem párjának, hiába vagyok harmincas, normálisan kinéző, stabil(állandó) egzisztenciával rendelkező férfi. És hiába oldottam volna neki meg mindent.

Én meg nem akartam őt átverni. Amit megbeszéltünk azt megkapta mindig, és a végén nem én léptem le szó nélkül, hanem ő.

De mondom, volt már ilyen régebben is, hogy otthagyott mert beígérték neki a csillió-milliókat, aztán 2-3 hónap múlva meg jött volna vissza, mert én soha nem vertem át, és amit ígértem azt tudtam is teljesíteni.

Szóval a lényeg, hogy puncson kívül sem jobb a helyzet semmivel sem. Ezek a nők mindenhol ugyanolyanok.

2022. szept. 28. 16:01
 22/31 anonim ***** válasza:
A 11-es voltam.
2022. szept. 28. 16:05
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha "sok ilyet hallottam" akkor kérdezd meg a pletyiterjesztőket ők kit ismernek (hirtelen kiderül majd hogy az ismerős ismerősének az ismerőse és légbőlkapott városi legenda).

Értelmes válaszként:

- Egyetemi, koli hirdetőfalon felesleges hirdetned. Magad is lejáratod - rád fog mutogatni mindenki hogy nézd már Pisti k.rvázik és kerülni fog minden csaj aki amúgy ingyé' is benne lenne.

- A fenti logikából következően a kolis csaj sem szeretné ha az egyetemen belül tudná róla mindenki hogy k.rválkodik.

- Az sb. abban érdekelt hogy minél kisebb "erőbedobással" minél több zsetont behúzzon. Nem fog egy ebéd áráért furulyázni ha már egyszer k.rvának állt akkor százezrekben gondolkozik havonta. S mint fent is írtam diszkréten.

- Az egy bablevesért lesz.plak az útszélik szintje.

- Ettől ha egy kőgazdag figura vagy még jönni fognak az anyagi előnyt remélő csajok maguktól is. Szépen megvillantod az apucitól kapott 20 millás verdádat a parkolóban, s talán pár tíz ropis költségen menetenként le tudsz varrni házon belül is 1-1 pénzéhes luvnyát.

Titkos, pénzért b.szó diáklány lelőhely meg nincs. Marad a puncs, vagy a rosszlányok, vagy a normális csajozás.

2022. szept. 28. 16:08
 24/31 anonim ***** válasza:
55%

15-ös!

Ilyen lányt nem fogsz találni hosszú távra, mivel a nők nem racionális gondolkodók, hanem ösztönlények.

Ebből következik, hogy egy olyan nő aki ebben látja a megélhetését, az az első alkalommal ott fog téged hagyni, amint jön egy másik férfi aki elég meggyőzően tud rád ígérni.

És mivel nem racionálisan gondolkozik a lányka, ezért abba nem gondol bele, hogy esetleg túl szép amit ígértek neki.

De mondom, én csak a tapasztalataimat írom nektek. De kívánom, hogy találjátok meg akit kerestek.

2022. szept. 28. 16:34
 25/31 anonim ***** válasza:
"a nők nem racionális gondolkodók, hanem ösztönlények" - jajj, azért ilyen szintű általánosítást nem kéne.
2022. szept. 28. 16:52
 26/31 A kérdező kommentje:

#23 Köszönöm, végre egy építő hsz! Igen, sajna puncsról volt korábban, több is, de egy idő után az van amit a másik tanult kolléga írt fentebb, változó élethelyzet stb és elkopnak, még ha élvezik is (vagy azt hazudják, végül is tök mind1). Hozzátszem, azért nem kell ehhez milliomosnak lenni, havi szinten 100e-es tételről van szó.

Ami azt illeti sajna a puncs már használhatatlan, a rossz lányok meg nem az a kategória, éppen ezért a kérdés.

#25-ös, engedd el neki, tipikus észosztó akinek nincs ilyen jellegű tapasztalata (ha van is akkor nagyon mellé nyúlt).

2022. szept. 28. 17:16
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Most döntsd már el, hogy "tanult kolléga" vagyok, vagy "észosztó"? Valahogy nem jön össze a kettő.
2022. szept. 28. 17:26
 28/31 A kérdező kommentje:
Annyira is keptelen vagy h levedd, h nem rolad volt szo, mivel nem te irtad...de ez mar tul bonyolult latom.
2022. szept. 28. 17:35
 29/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is komoly, hogy ennyi mindenkit sértegetsz, aki éppen nem a te narratívádat tolja.
2022. szept. 28. 17:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Schönherz Kollégium, 1016
2022. szept. 28. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!