Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kolisok, egyetemista csajok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolisok, egyetemista csajok, tudnátok tippet adni, hogy hol, hogyan érdemes diáklányokat találni egy kis barátság extrákkalra (támogatással) a bentlakók közül?

Figyelt kérdés

Van még ilyen, hogy üzenőfal, vagy ciki oda kirakni egy hírdetést? Esetleg belső kör e-mail? egyéb 5let? (sose voltam kolis...)

Puncsot ne is mondjátok, túl sok lett ott a profi és a lehúzós kamugép. Ahogy olvasgattam itt korábbi topikokat fordult meg itt is lány már aki hasonló cipőben jár/járt.

2022. szept. 28. 14:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

9-10!

Szerintem neked nincs semmi ilyesmi tapasztalatod, csak leírtad amit gondolsz. Elmondom neked, hogy egy rakás csaj a palija mellett csinálja ezt.

Az meg, hogy heti szinten kapnak ajánlatokat, az nem azt jelenti, hogy minden pali igazat is mond nekik. Beígérnek hatalmas összegeket, egyszer, kétszer meghúzzák a csajt, aztán lelépnek. Nehogy azt gondold, hogy annyi férfinek van itt Mo.-on havi több százezer forintja nőkre.

Én is 30-as férfi vagyok, és pont most csináltam végig ezt az egészet egy lánnyal, és rohadtul nem úgy működnek ezek a lányok ahogy leírtad.

És már nem az első ilyen kapcsolatom volt nekem sem. Szóval tudnék mesélni.

2022. szept. 28. 15:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A 8-9-nek szólt az előző.
2022. szept. 28. 15:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek, engem meg lehet győzni az ellenkezőjéről, de egyelőre nem úgy látom, mintha fiatal egyetemista lányok, akik kinéznek valahogy, azok benne lennének FwB kapcsolatokban harmincas lúzerekkel, pusztán a pénzükért. Az van, amit #11-ben te is leírtál, hogy az idősebb pasi minden beígér, meghúzza a csajt párszor, aztán lelép. A másik verzió az, amit én mondtam, hogy a csaj konkrétan a pasijának fűzi be a jómódúbb, idősebb, de amúgy is helyes pasit.
2022. szept. 28. 15:31
 14/31 A kérdező kommentje:

#11, köszi, h helyre tetted, a nevemben is.

#13-as: azért mert pénze van ilyenekre valakinek már lúzer? wtf? és ha van mellette 3 másik nője, de éppen erre vágyik, és mondjuk nem egy hivatásosnak adná a pénzét? picit gondolkozz már, inkább te vagy a tapasztalatlan a témában, mielőtt másokat lúzerezel gondolkozz picit. Mellesleg meglepődnél h mi mindenben benne vannak ezek a csajok pénzért, a legperverzebb dolgokat ilyenektől hallottam

2022. szept. 28. 15:38
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

11.-re.

De pont nem ezeket akarjuk: "Elmondom neked, hogy egy rakás csaj a palija mellett csinálja ezt."

Olyan, különálló csaj kéne, aki lakhatás + X pénz fejében 1 farkat ápol, és az alattam van.

Na ilyen lánykát hol lehet keresni???

2022. szept. 28. 15:38
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

:D

Tesó, mielőtt "helyre teszel", áruld már el nekem, légy oly kedves: van másik 3 nőd, tele vagy zsetonnal és nem vagy lúzer? Azt akarod elmesélni, hogy amúgy te egy donhuán vagy, aki azzal indítja a kérdését, hogy üzenőfalra kitenni a hirdetését (:DDD) ciki-e?

Mármint oké, nekem teljesen jó, ha beleélitek magatokat ebbe, részemről legyen mindenki boldog, csak ne nézzük már egymást madárnak.

2022. szept. 28. 15:50
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem olyat keresek, aki csak az enyém, felőlem lehet mással is, de NE legyen hivatásos. Időnként lenne csak velem, és olyankor alkalmanként támogatnám a megegyezett összeggel. Ilyen van itt? Mármint tudom, hogy létezik, mert pont itt találtam is már, de most megint keresek.
2022. szept. 28. 15:51
 18/31 A kérdező kommentje:

#16, azt se tudod merre vagy arccal, érdekes módon mindenki más érti rajtad kívül :)...tudom tudom egy őrült szembe megy az autópályán..egy? mindenki?

Az üzenőfalas ciki arra vonatkozott, hogy indiszkrét, de gondolom ezt sem sikerült értelmezned. Mellesleg nem ezzel indítottam, hanem a kifejtésben tettem hozzá, de nembaj. Ülj le, 1-es.

2022. szept. 28. 15:57
 19/31 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem keresgélj az interneten.
2022. szept. 28. 15:57
 20/31 A kérdező kommentje:
"Szerintem keresgélj az interneten." - várj, most nem azt csinálom, ne hozz zavarba? :D hogy erre én nem gondoltam?! Picit konkrétabb 5letekre vágyom.
2022. szept. 28. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!