Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolisok, egyetemista csajok, tudnátok tippet adni, hogy hol, hogyan érdemes diáklányokat találni egy kis barátság extrákkalra (támogatással) a bentlakók közül?
Van még ilyen, hogy üzenőfal, vagy ciki oda kirakni egy hírdetést? Esetleg belső kör e-mail? egyéb 5let? (sose voltam kolis...)
Puncsot ne is mondjátok, túl sok lett ott a profi és a lehúzós kamugép. Ahogy olvasgattam itt korábbi topikokat fordult meg itt is lány már aki hasonló cipőben jár/járt.
Ez engem is érdekel. Egy olyan hely, oldal, fórum, bármi, ahol nyíltan lehetne keresni ilyen lányt.
És NEM olyan kamus, meg cigókkal teli dolog érdekel, mint a sok sugarbaby oldal, ami prostihírdető.
Gyerekek, nincs ilyen, értsétek már meg.
Egy normális egyetemista lány, ha eltartót keres, miért ne lenne a barátnője? Ráadásul bőven elég jó karban lévő harmincas pasi van, akinek van saját lakása, és nem jelent neki gondot, ha az egyetemista csaja nála lakik. Egy valamennyire is normális és normálisan kinéző csajszi nem fog egy csúnyácska lúzer alá befeküdni annak fejében, hogy a csávó kifizeti neki a kolit meg a kajáját. Ez egyszerűen csak nem realitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!