Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban voltatok életetekben először prostituáltnál, és miért?
Én 18 évesen, és 2 hónaposan kezdtem, a mai napig rendszeresen járok. Voltak rossz elmenyeim is, de osszességében egyáltalán ne m bántam meg, rengeteget tanultam, es megélhettem sok olyan vágyamat is, amelyekre eléggé nnehezen lett volna lehetőségem másképp (milfek, bdsm, peldaul), illetve egyutt lehettem olyan lanyokkal a sajat korosztalyombol, akik a civil eletben egy ujjal sem értek volna hozzám.
Tudom, hogy ebben az országban mennyire le van nezve ez az egesz dolog (felre ertsetek, nyilvan az a legjobb ha valakinek boldog parkapcsolata van es nem kell ilyesfajta "egyéb eszközökhöz" folyamodnia szükségletei és vágyai megvalósítása érdekében, én is vágynék egy társra akivel boldog vagyok, de a túl jó ízlésem és az ehhez párosuló rossz külsőm miatt ez egyelőre esélytelen), es h egy darab szarnak vannak beállítva azok az emberek, akik ilyen helyekre jarnak, en megis úgy éreztem anno, hogy nincs más út. Nem akartam éveken keresztül szenvedni és várni, ezért döntöttem úgy, ahogy.
19/F
60. Az alpári bunkó viselkedés a gáz, de az nagyon. :D
Pedig én is nyitott ember vagyok, de azért nem esik ki a sz*r a számon ;)
Az ilyen mossa ki a száját! :)
56 vagyok az alpári stilussal.
Mindenben tévedsz. Nem vagyok sem taxis,sem fuvaros és a raktárakat is csak kívülröl látom.
A kedvenc előfordulási helyem a panel lenne mert egyszerű de nem, más lakástípúsban tengetem a napjaim.
Na az érettségis stimmel nagyjából mert van arra épülő végzettségem.
Miért az én stilusom az egyetlen ami szemet szúr?
Én ugyan pararasztul fogalmazom meg a mondnani valóm de igyekszem nem személyeskedni.
56 barátunk stilusa valóban hagy kivánni valót maga után. De végülis igaza van.
Prostihoz az ember egy szolgáltatás miatt jár.
A szolgáltató pedig csinálja amit kell,úgy ahogy az igénybe vevö elvárja.
Én is mosolygok az ügyfélre,pedig a halálát kívánom amikor a hülyeségeivel kínoz. De megteszem akit akar a legjobb tudásom szerint.
Ez az én szolgáltatásom.
A prostié pedig az,hogy nekem élvezetet nyújt.
A lelki világunk pedig a magány ügyünk. Ha azt kell ápolni arra is van egy szolgáltató. Szintén óra-bérben sulyos tízezrekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!