Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves korotokban voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korotokban voltatok életetekben először prostituáltnál, és miért?

Figyelt kérdés

Én 18 évesen, és 2 hónaposan kezdtem, a mai napig rendszeresen járok. Voltak rossz elmenyeim is, de osszességében egyáltalán ne m bántam meg, rengeteget tanultam, es megélhettem sok olyan vágyamat is, amelyekre eléggé nnehezen lett volna lehetőségem másképp (milfek, bdsm, peldaul), illetve egyutt lehettem olyan lanyokkal a sajat korosztalyombol, akik a civil eletben egy ujjal sem értek volna hozzám.

Tudom, hogy ebben az országban mennyire le van nezve ez az egesz dolog (felre ertsetek, nyilvan az a legjobb ha valakinek boldog parkapcsolata van es nem kell ilyesfajta "egyéb eszközökhöz" folyamodnia szükségletei és vágyai megvalósítása érdekében, én is vágynék egy társra akivel boldog vagyok, de a túl jó ízlésem és az ehhez párosuló rossz külsőm miatt ez egyelőre esélytelen), es h egy darab szarnak vannak beállítva azok az emberek, akik ilyen helyekre jarnak, en megis úgy éreztem anno, hogy nincs más út. Nem akartam éveken keresztül szenvedni és várni, ezért döntöttem úgy, ahogy.

19/F

2022. szept. 24. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 49-es.Az érveimet védem..Az hogy téged nem tanitottak meg érvelni a szakmunkásban azzal nem tudok mit kezdeni.
2022. szept. 25. 12:45
 52/68 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 50-es,köszönöm a válaszod

.SOSEM mondtam hogy büszke vagyok rá,de a pénz be lett fektetve tudásba.

2022. szept. 25. 12:46
 53/68 anonim ***** válasza:
43%
49. De hisz nem tudja, egy ilyen kis beszólás is sérti a becsületét, ami maradt ugye. :)
2022. szept. 25. 13:09
 54/68 anonim ***** válasza:
81%
19 és fél éves voltam. Még nem voltam addig nővel. Sikerült egy nagyon kedves lányt találni. Figyelmes és türelmes volt. Nem felejtem el. F40.
2022. szept. 25. 13:11
 55/68 anonim ***** válasza:
0%

Majdnem 37 évesen.

Mert nem találta olyan csajt ebben az országban.

Meg amúgy sem vagyok egy főnyeremény,minek rizikózni aztán vagy leszbelöle valalmi vagy nem.

Egy prostinál egyszerű volt. Azt kaptam amire számitottam. Amit akartam.

2022. szept. 27. 10:17
 56/68 anonim ***** válasza:
0%

De miért hazudnék magamnak?

Azért megyek ptostihoz hogy b@sszak, a lelke nem érdekel. A kenyérpirotóm lelkibaja sem érdekel. Piritson kenyeret. A ptosti meg szopjon úgy hogy élveztem.

Ha iszok igyon, baxokrá,ne legyen pia szaga.

Drogozik drogozzon,ne kegyen beállva mikor ott vagyok.

Stb.

2022. szept. 27. 10:24
 57/68 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó,csak egy kèrdés gondolom az érettségi a legtöbb amit elértél..A neandervölgyi stílusból gondolom..S gondolom a kedvenc előfordulási helyed a panel.
2022. szept. 27. 11:24
 58/68 anonim ***** válasza:
71%
57. Inkább úgy mondanám, hogy olyan bunkó paraszt hogy azt egy neandervölgyi megirigyeli. :)
2022. szept. 27. 12:24
 59/68 anonim ***** válasza:
24%
Én arra tippelnék hogy vagy taxis,vagy fuvarozó vagy raktáros..:-)
2022. szept. 27. 12:26
 60/68 anonim ***** válasza:
0%
Ez az elsőgenerációs, neofita értelmiségi gőg elég gáz.
2022. szept. 27. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!