Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves korotokban voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korotokban voltatok életetekben először prostituáltnál, és miért?

Figyelt kérdés

Én 18 évesen, és 2 hónaposan kezdtem, a mai napig rendszeresen járok. Voltak rossz elmenyeim is, de osszességében egyáltalán ne m bántam meg, rengeteget tanultam, es megélhettem sok olyan vágyamat is, amelyekre eléggé nnehezen lett volna lehetőségem másképp (milfek, bdsm, peldaul), illetve egyutt lehettem olyan lanyokkal a sajat korosztalyombol, akik a civil eletben egy ujjal sem értek volna hozzám.

Tudom, hogy ebben az országban mennyire le van nezve ez az egesz dolog (felre ertsetek, nyilvan az a legjobb ha valakinek boldog parkapcsolata van es nem kell ilyesfajta "egyéb eszközökhöz" folyamodnia szükségletei és vágyai megvalósítása érdekében, én is vágynék egy társra akivel boldog vagyok, de a túl jó ízlésem és az ehhez párosuló rossz külsőm miatt ez egyelőre esélytelen), es h egy darab szarnak vannak beállítva azok az emberek, akik ilyen helyekre jarnak, en megis úgy éreztem anno, hogy nincs más út. Nem akartam éveken keresztül szenvedni és várni, ezért döntöttem úgy, ahogy.

19/F

2022. szept. 24. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
65%
Egyetem alatt a tandíj miatt pénzért árultam a testem..Utána abba hagytam..Megválogattam kivel leszek..Nem drogozok..Nem iszok,de szereztem 2 mérnöki diplomàt nőként s már nem szorulok rá.. A férjemnek is elmondtam ,nem zavarta.Őt sosem csaltam meg.Ne keverjük már a lakásos minősegi lányokat az utcaszéliekkel..
2022. szept. 25. 09:56
 32/68 anonim ***** válasza:
76%
Jól van, leírtad már tízszer. Hiszünk neked, most már nyomd el magad.
2022. szept. 25. 09:57
 33/68 anonim ***** válasza:
24%
Annyira védhetitek őket, amennyire akarjátok, de ezzel csak magatokat mentegetitek. Én személyesen ismerek prostikat, nem mint vendégük hanem mint a barátjuk. Az összes megroppan idegileg, drogot vagy alkoholt használnak hogy valahogy elvégezzék ezt a munkát (egyik sem fog előttetek részeg lenni, mert akkor senmi sem menne hozzájuk) és mindegyik férfigyűlőlő vagy az lesz. A hozzájuk járó férfiakat a legaljábbnak tartják, de anyagilag szükségük van rájuk, hiszen prostituáltak, a férfiak farkából élnek. Veletek ellentétben én tudom hogy valójában mit éreznek, mit gondolnak. Ti pedig azzal kábítjátok magatokat, amivel csak akarjátok.
2022. szept. 25. 09:59
 34/68 anonim ***** válasza:
12%
31 minőségi lakásos lány? Egyetem alatt prosti voltál? Diákmunka nem volt?
2022. szept. 25. 10:01
 35/68 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 34!A mérnöki képzés nem volt olcsó,mellette az Erasmus ösztöndíj semmit nem fedezett volna abban a 2 félévben amig Dániában voltam..Napi 2 ember volt csak..Én válogattam meg..Diakmunkával az ötödét kerestem volna 8 órában ,én helyette 2 órst dolgoztam,egyetemre jártam és 8 órát mindennap tanultam..Többre is vittem..
2022. szept. 25. 10:21
 36/68 anonim ***** válasza:
68%

#30 az általad linkelt tanulmány jól mutatja a képességeidet mind a témában, mind a kutatásban.

A csávó - aki egyébként pszichológus és nem pszichiáter, ergo nem igazságügyi elmeorvosi szakértő - 42-ből 40-szer hivatkozik saját magára, illetve a saját maga által alkotott definíciókra, mint pszichológiai diagnózis alapjára (PIM, PICI)

A vizsgált populációról csak annyit tudunk meg, ami bőven elég ahhoz, hogy tudjuk: a magyar prostituáltakra nézve a minta nem reprezentatív (férfi:nő arány, homoszexuálisok:heterók, szociokulturális háttér, motivációk, stb.).

20 éves koromban jobb cikkeket írtam.

2022. szept. 25. 10:37
 37/68 anonim ***** válasza:
15%

35.

Most aztán büszke lehetsz magadra.

Nyilván annyit is tudsz, mint mérnök..

A legtöbb nulla tudással ugráltat másokat. Ismerek egy párat, dolgoztak felettem is. Egy nagyobb projekthez az anyagmennyiséhet sem tudták megbecsülni és azzal sem voltak tisztában mit lehet beépíteni és mit nem xD !

2022. szept. 25. 10:50
 38/68 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a 35-ös az ideális prosti. Büszke is magára, a ferje is elfogadta hogy normális munka helyett prosti volt a neje. Szerintem benne le abban is, ha a stricije lehetne. Mások a megélhetés miatt qrválkodnak, ő meg az iskola miatt qrválkodott. Holott normális munkát is elvállalhatott volna. Ő az ideális prosti.
2022. szept. 25. 10:57
 39/68 anonim ***** válasza:
60%
38. Akkor toszd meg. :)
2022. szept. 25. 11:40
 40/68 anonim ***** válasza:
58%
Látom a 37-38 nem tudja feldolgozni hogy a szar életükért ők a hibásak s nem másokat kell hibáztatni..Nem mondtam soha higy büszke vagyok rá,de én mellette a 7 szamjegyű fizu mellett is elértem mar valamit...A férjem meg mit érdekelje előttemi volt.Vagy a kérdező már nem jönne össze olyan nővel aki előtte évekig mindne hétten mással dugott?Alszent kis senkik vagytok:)
2022. szept. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!