Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban voltatok életetekben először prostituáltnál, és miért?
Én 18 évesen, és 2 hónaposan kezdtem, a mai napig rendszeresen járok. Voltak rossz elmenyeim is, de osszességében egyáltalán ne m bántam meg, rengeteget tanultam, es megélhettem sok olyan vágyamat is, amelyekre eléggé nnehezen lett volna lehetőségem másképp (milfek, bdsm, peldaul), illetve egyutt lehettem olyan lanyokkal a sajat korosztalyombol, akik a civil eletben egy ujjal sem értek volna hozzám.
Tudom, hogy ebben az országban mennyire le van nezve ez az egesz dolog (felre ertsetek, nyilvan az a legjobb ha valakinek boldog parkapcsolata van es nem kell ilyesfajta "egyéb eszközökhöz" folyamodnia szükségletei és vágyai megvalósítása érdekében, én is vágynék egy társra akivel boldog vagyok, de a túl jó ízlésem és az ehhez párosuló rossz külsőm miatt ez egyelőre esélytelen), es h egy darab szarnak vannak beállítva azok az emberek, akik ilyen helyekre jarnak, en megis úgy éreztem anno, hogy nincs más út. Nem akartam éveken keresztül szenvedni és várni, ezért döntöttem úgy, ahogy.
19/F
41 évesen mert kíváncsi voltam milyen egy prosti, mivel azt korábban még nem csináltam. Kipróbáltam, de ennyi.
Egyébként ha fejlődni tudtál a dologból akkor jól tetted hogy elmentél. Legalább az első lépést megtetted - volt annyi vér a pucádban hogy picsogás, önsajnáltatás helyett legalább egy k.rvához elmenj. Arra figyelj, hogy ne ragadj ebbe bele, igyekezz tőlük tanulni, erősítsen a dolog ne elvegyen.
14 voltam, a szomszédban lakott egy akkor 60 éves nő, akiről sejtettük hogy ezt csinálja.
Nyáron mindig nála vágtam a füvet, egyszer kijött bikiniben és véletlen leejtette előttem a kocsikulcsát.Egy darabig gondolkodtam hogy felvegyem a kulcsot vagy mögé álljak és nézzem ahogy lehajol.Mögé álltam.Mosolygott majd lehajolt.
Akkor délután vagy 8szor fröcsököltem tele életem egyik legszebb napja volt.
4évig jártam hozzá füvet nyírni.
28F
20 évesen. Mert akkor már évek óta nem volt kamaty. Azóta is járok, változó rendszerességgel.
28F
7-es a prostik mentálisan betegek mind. Isznak, és vagy drogoznak. Zenghetsz róluk ódákat, de ezek tények. Egyik sem fogja azt mondani neked, a vendegeiknek, hogy utálják azt csinálni amit, egyik srm fog panaszkodni a lelki ürességére, az ivási/drogozási gondjaikra.
A másik pedig pdig az, hogy nem minden nő húz le pénzzel stb! A prostiknál viszont tényeket írtam. Utána is olvashatsz.
6-os..
Én eleget olvasok. Te meg általánosítasz. Egy nővel se voltál mét aki pénzért szexelt. Ahogy írtam, nem ismered a kérdést feltevőt. Vagy negatív tapasztalatod van és most csak a kis lelked akarod helyrehozni. Nekem aztán mindegy. Tényeket írtam le nem zengtem ódákat. 100-ból talán egy ilyen nőhöz éri meg elmenni. De te biztos jobban tudod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!