Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni a testnevelés tanárommal, hogyan közöljem ezt vele?
Szóval végzős vagyok a gimiben, 19 leszek novemberben. És kaptam egy 23 éves, frissen végzett az egyetemről, fiatal, szex tesitanárt...
Nagyon szeretnék vele lefeküdni, de nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.
HA tényleg olyan jó csávó mint írod, nem csak te nyomulsz rá majd, hidd el.
Amúgy ha van egy kis esze akkor nem megy bele semmire mert kirúgják, aztán ha mondjuk híre megy ennek akkor munkahelyet se fog kapni.
Teszem hozzá a mi középiskolánkban is volt egy fiatal infótanár aki valószínűleg az egyik végzős csajjal járt, mert a ballagás utáni nyáron már rengeteget láttam őket kézenfogva itt-ott a városban. De akkor ezt nagyon diszkréten kell kezelni mind a két félnek, és valószínűleg nem fogja még így se kockáztatni a jöövőjét egy numera miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!