Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék lefeküdni a testneve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni a testnevelés tanárommal, hogyan közöljem ezt vele?

Figyelt kérdés

Szóval végzős vagyok a gimiben, 19 leszek novemberben. És kaptam egy 23 éves, frissen végzett az egyetemről, fiatal, szex tesitanárt...

Nagyon szeretnék vele lefeküdni, de nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.

2022. szept. 23. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Mond meg neki és ennyi… ha az állását félti akkor kérdezd meg hogy akkor benne lenne e ha végeztél idén… egyszerű
2022. szept. 23. 15:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Jah... én lány vagyok, a testnevelés tanárom meg férfi...
2022. szept. 23. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha végeztél a sulival,akkor keresd meg.
2022. szept. 23. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Az iskolaigazgatóval jobban jársz!
2022. szept. 23. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Szinte biztos, hogy elutasít és az utána nagyon ciki lenne...
2022. szept. 23. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Buntetojogi kategoria. Calm your tits.
2022. szept. 23. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Az én tesitanár haverom is bszta a szakmunkásképzős kiscsajokat. Kacérkodsz vele aztán úgyis venni fogja a lapot. Csak ne mondd el a barinőidnek hogy mit rosszalkodtok a tanár úrral mert ha kitudódik akkor ki fogják bszni a suliból.
2022. szept. 23. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
"Kúrjon meg, Pistabá"...
2022. szept. 23. 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

HA tényleg olyan jó csávó mint írod, nem csak te nyomulsz rá majd, hidd el.

Amúgy ha van egy kis esze akkor nem megy bele semmire mert kirúgják, aztán ha mondjuk híre megy ennek akkor munkahelyet se fog kapni.

Teszem hozzá a mi középiskolánkban is volt egy fiatal infótanár aki valószínűleg az egyik végzős csajjal járt, mert a ballagás utáni nyáron már rengeteget láttam őket kézenfogva itt-ott a városban. De akkor ezt nagyon diszkréten kell kezelni mind a két félnek, és valószínűleg nem fogja még így se kockáztatni a jöövőjét egy numera miatt.

2022. szept. 23. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:
35%
Ennyi: Dugunk?
2022. szept. 23. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!