Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövben tesizni?
Addig vedd le.
Csak akkor hadználd mikor nem csinálsz olyan dolgot, ami akár káros is lehet utána a péniszednek.
Ne legyél már ilyen ostoba!
L
Én már másfél éve hordok erényövet és az a tapasztalatom h lehet benne futni, csak baromira nem kényelmes és sztem egészségtelen a dörzsölődés miatt. Egy laza 15 perces kocogás a futópadon, amiatt nincs kedvem lemenni, de intenzívebb mozgás miatt mindig levesszük. Heti 2-szer megyek el futni, ilyenkor előtte a barátnőm leveszi, utána megfürdök szóval pont jó h nincs rajtam, utána visszaveszem. Persze ehhez hozzájön h tudok uralkodni magamon és nem "csalok". Nálunk az orgazmuskontroll az elsődleges és az erényöv csak segítség ebben. Vagyis amíg nem enged elélvezni addig megpróbálom kontrollálni magam még akkor se ha nincs rajtam az erényöv. Fürdést is saját magam intézem általában.
Ennek ellenére volt már h úgy mentem konditerembe, uszodába, stb h épp rajtam volt, és mikor átöltöztem, volt már h (bármilyen gyorsan is csináltam) meglátták, dehát mit érdekel h az idegenek mit gondolnak..
Szóval én azt javaslom hogy egyrészt nem lesz jó tesizni másrészt valszeg az osztálytársaid sokkal kevésbé fogják érteni h mi ez, cikiznek, és az mégse jó hiszen napmintnap találkozol velük. Azt javaslom ez maradjon a kettőtök titka a barátnőddel.
Azokon a napokon amikor tesizel, a nap elején vegye le rólad, és ahogy hazaértél suliból vedd fel. Ez is egy olyan játék ami fejben dől el, tehát lényegében rajtad múlik, sztem ha komolyan veszitek nem érdemes csalni, mert azzal pont a lényegét veszti el a dolog.
Egy megfelelo ovben nem problema a testedzes. Meg kell szokni. Az biztos hogy meglathatjak. Megis csak egy lany tulajdona a farkad. Ne szegyeld. Fogadd el.
Nem kell mutogatni, de ha eszreveszik hat ez van.
Iskolás gyerek meg az sm 😂
Korán kezded csicska gyerek 😀
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!