Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényövben tesizni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövben tesizni?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt akarja, hogy ketrecbe zárja a farkamat. Csak azt nem tudom, hogy fogok tudni abban tesizni és az átöltözésnél észreveszik-e az osztálytársaim. Tök ciki lenne, ha feltűnne. Boxeralsót hordok, abban kilátszik? És a tesizésnél nem veszélyes a farokketrec? Akinek van ilyenben tapasztalata, kérem írjon.

2019. szept. 22. 06:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vállald be. Elvégre a BDSM-nek része az esetleges megalázó szituáció is. Szerintem még élveznéd is, úgyhogy hajrá.
2019. szept. 25. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Észre fogják venni.

Csak azt vállald be, amit még izgatónak gondolsz!

18/F

2019. szept. 25. 20:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nekem cb6000-s övet kell majd viselnem. Az talán nem csap zajt. Tesin nincs úszás, az öltözőben meg nem zuhanyozunk, ruhaváltásnál a boxeralso rajtam marad, és ha nem feszülős, talán nem látszik meg. Mindenesetre zavaró lesz, hogy rajtam van, de ezt talán megszokom majd. Azért kell hordanom, mert több csajjal is kavartam egyszerre, és a barátnőm csal ugy hajlandó folytatni velem, ha a farkamat teljesen ő birtokolhatja. Hetente egyszer le fogja venni rólam, de szex csak akkor lesz ha mindenben engedelmeskedem neki. Ő fogja tisztítani, addig nem nyúlhatok hozzá, a kezeim is hátra lesznel bilincselve. Lehet, hogy csicska vagyok, de nekem fontos a kapcsolatom és az, hogy a barátnőm igényeit kielégítsem.
2019. szept. 29. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdésedre már a kommentet figyelembe véve fogok válaszolni.

Liberális embernek tartom magam, én is nyitott vagyok a BDSM-re és ezáltal az erényövre is, magamat switch-hajlamúnak írnám le (egy ideig domináns, egy ideig alávetett lennék szívesen a kapcsolatomban, mondjuk azt, hogy olyan 3-8 hónapos váltásokkal, de most nem is ez a lényeg).

Az erényöv akkor jó dolog, ha a bizalom megvan, csak az egyik fél (általában a lány) azt mondja a fiúnak, hogy jó, akkor mostantól akkor élvezel el, ha majd én azt mondom. Az is jó, hogy hol az egyik ad a másikra, hol fordítva, esetleg a lánynak lehet, hogy feltennék néha olyat, ami folyamatosan kényezteti a vagináját. :D Na mindegy, de nem azért kell erényövet hordatni, mert "féltékeny vagyok, és hogy ne csalj meg, bezárom a farkadat".

Ahogy te magad is bevallottad, "lehet, hogy csicska vagy, de fontos a kapcsolatod" (vagy valami ilyesmit írtál), igaz is, mármint tényleg eléggé papucsos viselkedés ez. Ezzel csak annyi a baj, hogy bár ideig-óráig ez tényleg megmentheti a kapcsolatot, de az a baj, hogy hosszútávon nem fogja - a lányban a korábbi kavarások miatti sérelmek ugyanúgy ott lesznek, az emlékezetéből nem lehet ezeket kitörölni.

Ha fontos a kapcsolat neked, gondolj bele, optimistán számolva ez még hosszú ideig fog tartani. Aztán majd ha gyerekeitek lesznek, akkor is majd ő fogja tisztítani a nemi szervedet, és addig is hátra lesznek bilincselve a kezeid? Tegyük fel, a gyerekek nem tudják, de amikor te apaként a szemükbe nézel, te magadat teljes értékű férfinek fogod tartani?

Ha azt mondta barátnőd, hogy ez határozott ideig fog tartani, akkor nem szóltam, de ha bármeddig benne lennél ebben csak azért, hogy a kapcsolatotokat fenttartsd, az tényleg gáz, és ne haragudj, egyáltalán nem férfias.

Hogy meglátják az öltözőben és kinevetnek/pletyka lesz, mellékes. Úgyis el fogsz ballagni, és én sem tartom a kapcsolatot a gimis osztálytársaimmal (legalábbis remélem, hogy nem általános iskoláról beszélünk :DD).

2019. szept. 29. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!