Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknál a pároknál, ahol kipróbálták a pegginget, ott ki kezdeményezte?
Én kezdeményeztem, barátnőm meg belement hogy kipróbáljuk.
Sajnos nem jött be neki annyira.
Amúgy ja, ha nővel csinálod akkor hetero vagy. Sőt a férfiaknak alapból jobb az anál mivel van ott egy prosztatád ami hatalmas örömforrás. Tehát technikailag nekünk jobban esik mint a nőknek.
Heteroszexuális kategóriában van, mert a kérdés heteroszexuális kapcsolatokra (értsd: nő és férfi) vonatkozik. Pont.
Sajnálom, ha emiatt álmatlan éjszakát okoztam bárkinek. Az őszintén válaszolóknak köszönöm.
Egy olyan élvezetet nyújtott amit nem tudtam előtte elképzelni. Nagyon jól esett, ez a fontos.
11#-es voltam
Voltak otthon eszközeim (strapon is) amit csak úgy megvettem mert tetszett de sohasem használtam, ki sem csomagoltam pedig éppen akkor is volt barátnőm.
Majd később ismerkedtem meg egy nővel aki már az első randi alkalmával coming out-olt a mocskos szexuális szokásairól és muszáj volt nekem is jó színben tűnni, tehát pirultam rendesen és lesz ahogy lesz elmondtam a titkos szexuális játék gyűjteményem. Ezt követően nagy izgalommal várta hogy megmutassam és ki is próbáltunk néhányat, közöttük első körben a pegginget, láthatóan (és érezhetően) nem volt ismeretlen a számára mint korábban nekem. Szóval hogy ki kezdeményezte, azt mondom inkább hogy ő, nekem csak vágyam volt amit akkor sem mertem teljesen az arcába mondani. De tudta, és ez a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!