Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok az normális ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vandame 40 kérdése:

Lányok az normális ha nagyon szeretek nőt nyalni,és addig amíg el nem spriccel? 40 P

Figyelt kérdés

2022. szept. 20. 11:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

#10: nevess csak. Én meg rajtad nevetek, hogy szegény nőknek, akikkel dolgod volt (ha volt...), csak egy ilyen ügyetlen kisfiú jutott.

Mellesleg, sehol nem állítottam olyat, hogy a nők 30%-a képes rá. Csak annyit, hogy nálam kb ez volt az arány. Persze, lehet, hogy én voltam szerencsés, de ez mindegy.

Ti vagytok ilyen szánalmas kis buták, hogy csak mert nektek nem sikerült, akkor már másnak se lehet.

Az a rossz hírem van, hogy attól, hogy neked más a tapasztalatod, nem biztos, hogy neked van igazad.

Én például, csak mert sosem láttam még aranyozott Bentley-t, még sosem mondanám, hogy nem létezik.

Mondjuk nekem mindegy, nyugtatgassátok magatokat azzal, hogy a nőtök azért nem spriccel, mert a nők ezreléke képes csak rá... aztán majd szegény nő a következő pasival rádöbben, hogy jé, mégis képes rá... csak nem veled.

2022. szept. 20. 12:48
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Hinnénk is neked,ha nem bizonyítgatnád ennyire az igazadat.Így azonban,csak nevetségessé teszed magad. A hencegő,lepedőakrobaták,akik minden nőt maximálisan kielégítenek,sőt annál is jobban...szóval ők csak itt léteznek a neten,miközben a sajátjukat markolásszák.:)
2022. szept. 20. 12:53
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

8as vagyok. Sok nővel voltam, de alkalmiban lehetetlen volt elérni. Mindig hosszútávú kapcsolatban értem el.

A feleségem meg a falat kaparja kényeztetés közben. Spriccel, folyik belőle mindenhonnan a latyak. Öröm nézni. :) Még nála ezt kiváltom nem kell más nő.

2022. szept. 20. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:
#12: engem kicsit sem érdekel, hogy hiszel nekem, vagy sem. Én csak levezettem, miért vagy egy szűklátókörú tudatlan kisfiú.
2022. szept. 20. 12:56
 15/21 anonim ***** válasza:

#13: na ez így már jobb. Neked alkalmiban lehetetlen volt elérni. Én elhiszem.

De korábban azt állítottad, alkalmiban lehetetlen, így általánosságban. Én erre írtam, hogy ez szimplán nem igaz.

2022. szept. 20. 12:57
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Na,itt az újabb önjelölt szexológusunk,aki mindenkinél is jobban tud mindent. Ne nekünk bizonygass,döngesd a csajodat inkább,ha már ennyire érted a módját!
2022. szept. 20. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Na itt az újabb lúzer, akinek nem megy a dolog, tehát más se lehet jobb...

Viccesek vagytok. :D

2022. szept. 20. 13:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen
2022. szept. 20. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Normális, az nem normális ha valaki 40 évesen ott jár csak fejben hogy azt hiszi ez a tulajdonsága az amitől majd vadul bevadulnak a nők és tömegesen jelentkeznek nála 😃

Farka, nyelve, ujja mindenkinek van - mégsem b.sznak a nők mindenkivel. Ideje lenne azokra a tulajdonságokra is rágyúrnod amitől valóban beindulnak a nők. Megjegyzem, attól hogy hellóka de kinyalnálak/megdugnálak hangoztatásától inkább menekülni szoktak.

2022. szept. 20. 13:30
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Jó bornak nem kell cégér rigókám...
2022. szept. 20. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!