Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha szeretem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha szeretem, hogy rámélveznek?

Figyelt kérdés
Az előző barátom mindig rám élvezett vagy a hátamra vagy a hasamra vagy a melleimre nekem ezzel semmi bajom nem volt. A mostani párom mindig odakészít zsebkendőt és a végén arra megy el. Mikor egyszer mondtam neki, hogy nyugodtan mehet a hasamra azt felelte, hogy nem szeretne engem megalázni ezzel én meg ezek után nem merem mondani, hogy ez nekem tetszik is.
2022. jún. 2. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen igazad van, sokkal élvezetesebb, és ami fontosabb: intímebb, amikor a testeden végez, mint zsepiben. Persze, maszatosabb, de ez az egyetlen hátránya. Nem értem mitől lenne megalázó, de, ha így gondolja, van egy javaslatom: ne ő végezzen magával, hanem a végén vedd a kezeidbe a dolgot. Szó szerint.
2022. jún. 2. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, volt olyan partnerem akinek konkrétan látnia kellet hogy elélvezek én is csak akkor volt meg neki a jóleső befejezett érzése.

Ez az esetek többségében azt jelentette hogy nem benne mentem el, hanem hasra, puncira, mellre élvezte.

Nyugodtan mond el neki, valószínűleg ő azért nem szeretné mert volt olyan párja aki ezt megalázónak tartotta és szóvá is tette.

2022. jún. 2. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, ha te is élvezed.
2022. jún. 2. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, izgato :)
2022. jún. 2. 15:38
 5/10 dregor ***** válasza:
100%
Nyugodtan mond el neki, hogy mire vágysz. ;)
2022. jún. 2. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van.
2022. jún. 2. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A srác szerintem így lett "szocializálva". A párom amikor még szexeltünk sohasem engedte volna ,hogy ráélvezzek csak zsebi. Szájba az meg aztán teljesen kizárt. A beleélvezést sem engedte de ezt nem is akartam. No de még szex sem volt gyakori. :(
2022. jún. 2. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális. Én is szeretek barátnőmre élvezni!
2022. jún. 2. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Imádom ha rám élvez, de a legjobb ha a számba megy el!
2022. jún. 6. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki,hogy ez teged izgat, es nem alazna meg vele. Engem is nagyon izgat,mikor ram, belem elveznek, nem vacakolnek semmikepp zsepivel.
2022. jún. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!